ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ολοκληρώνεται ο αποχιονισμός

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2021 19:28

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Με τον καθαρισμό των προαύλιων των σχολείων ολοκληρώνει ο Δήμος Καρδίτσας την επιχείρηση «καθαρή πόλη» από το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.


Ο στόλος των μηχανημάτων που χρησιμοποιήθηκε στην Καρδίτσα και στις Τοπικές Κοινότητες, σε συνδυασμό με τον καλό συντονισμό έκαναν ορατά τα αποτελέσματα σε όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας αλλά και αμέσως μετά που σταμάτησε να χιονίζει. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρωί της Κυριακής όλοι οι κεντρικοί δρόμοι ήταν ανοικτοί. Συγχρόνως, από το βράδυ της Κυριακής άρχισε να φορτώνεται το χιόνι από την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και από άλλα σημεία της πόλης, προσπάθεια που συνεχίστηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη. «Δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη για να αντιμετωπίσουμε τον ισχυρότερο χιονιά των τελευταίων 12 ετών. Νομίζω ότι καταφέραμε να κρατήσουμε την πόλη λειτουργική. Επικεντρώνουμε πλέον στα σχολεία ώστε άμεσα να μπορέσουν να λειτουργήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους χειριστές των μηχανημάτων για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν όπως και όλο το εργατικό και υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε με ευσυνειδησία για να καταφέρουμε να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία που συνέδραμαν το έργο μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.
Να σημειωθεί ότι με απόφαση των Δημοτικών αρχών, σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν θα παραμείνουν κλειστά σε όλους τους Δήμους του Νομού. Σε ό,τι αφορά στον Δήμο Καρδίτσας, οι δημοτικοί παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass