Σε Δαμάσι και Μεσοχώρι στελέχη του Επιμελητηρίου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, ΤΣΙΑΠΛΕ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2021 17:20

Το Δαμάσι και το Μεσοχώρι επισκέφτηκε χθες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Σωτήρης Γιαννακόπουλος συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο, Δημήτρη Παπαλέξη και τον υπεύθυνο Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Γιώργο Τσιαπλέ.


Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του φορέα είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσαν οι πρόσφατοι σεισμοί, καθώς και να συνομιλήσουν με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κύριος Γιαννακόπουλος: «Είναι ευτύχημα το ότι δε θρηνήσαμε ανθρώπινες απώλειες, ωστόσο θα πρέπει άμεσα να ληφθεί μέριμνα για την αποκατάσταση των ζημιών και την κατά το δυνατό συντομότερη επάνοδο στην κανονικότητα. Ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις να υπάρξει ιδιαίτερη φροντίδα για άμεση αποζημίωση αποκατάστασης των φθορών στα κτίρια, αλλά και στα κατεστραμμένα εμπορεύματα και πάγια. Ως διοίκηση του Επιμελητηρίου θα απευθυνθούμε προς όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, ούτως ώστε να υπάρξει άμεση ανακούφιση των πληγέντων συναδέλφων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass