Αποκαθίστανται ζημιές στο τμήμα Παλαμάς - όρια Π.Ε. Τρικάλων

Δημοσίευση: 07 Απρ 2021 18:51

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Στην επαναφορά του οδικού δικτύου στην αρχική του κατάσταση και στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον «Ιανό» προχωρά η Π.Ε. Καρδίτσας με έργα οδοποιίας στην Επαρχιακή Οδό 16 και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα από τον Δήμο Παλαμά έως τα όρια της Π.Ε. Τρικάλων (Βλοχός - Κεραμίδι).

Το έργο επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Υλοποιούμε ένα ακόμη έργο αποκατάστασης ζημιών από τον ΙΑΝΟ, ακριβώς όπως είχαμε δεσμευτεί, σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και τους Προέδρους των Τ.Κ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εκτελούνται εργασίες σε τρεις φάσεις, αρχής γενομένης από τον καθαρισμό των ρείθρων και των ερεισμάτων και τον καθαρισμό των τάφρων. Θα ακολουθήσουν ασφαλτικές και ισοπεδωτικές εργασίες με στρώσεις μεταβλητού πάχους και ασφαλτοστρώσεις κυκλοφορίας. Τέλος θα γίνει η απαραίτητη διαγράμμιση του οδοστρώματος. Το έργο είναι προϋπολογισμού 280.000 ευρώ και η ολοκλήρωσή του εξασφαλίζει και πάλι προϋποθέσεις ασφαλούς μετακίνησης ανθρώπων και προϊόντων. Εκτελούμε με συνέπεια τον προγραμματισμό αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε ο ΙΑΝΟΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass