Συνάντηση Παπαστεργίου – Σακοράφα

Στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Δημοσίευση: 30 Απρ 2021 19:17

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Την Τρικαλινή Σοφία Σακοράφα, παγκόσμια πρωταθλήτρια στον ακοντισμό, πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και βουλεύτρια με το ΜέΡΑ25  υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.


Χθες Μεγάλη Πέμπτη ως νέα πρόεδρος της ομοσπονδίας των συλλόγων στίβου, του ΣΕΓΑΣ, η κ. Σακοράφα επισκέφθηκε τη γενέθλια πόλη. Ο κ. Παπαστεργίου την καλωσόρισε, υπενθυμίζοντας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τη σημαντικότητα του Δημοτικού Σταδίου συνολικότερα για τον αθλητισμό στα Τρίκαλα. Εμφαση έδωσε στη συνέργεια που μπορεί να προκύψει, με οφέλη για τον αθλητισμό και τις υποδομές του στον Δήμο Τρικκαίων. Κατά τη συνάντηση τονίστηκε επίσης η ανάγκη επίλυσης του θέματος με τις καθυστερήσεις στην αναμόρφωση του ταρτάν. Η δε αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Εφη Λεβέντη, συζήτησε διεξοδικότερα το θέμα, ενώ παρουσίασε δράσεις και παρεμβάσεις που έχει υλοποιήσει ή δρομολογεί ο Δήμος Τρικκαίων στο Στάδιο. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο στην προπονητική αίθουσα «Γιώργος Τσιάντας» το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ακολούθησε συνάντηση – ανοικτός διάλογος της κ. Σακοράφα με μέλη συλλόγων (διοικήσεις, αθλητές/-τριες) του στίβου στα Τρίκαλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass