Δημοπρασία οχημάτων για πολίτες από το 2022

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2021 16:20

Δημοπρασία οχημάτων αλλά μόνο για εκείνα που πηγαίνουν για διάλυση (σκραπ) και όχι για εκείνα που είναι για κυκλοφορία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί στη Λάρισα από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού – ΔΔΔΥ (πρώην ΟΔΔΥ).


Η διαδικασία, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα δημοπρασιών στον 1ο όροφο του Τελωνείου Λάρισας, στην οδό Φαρσάλων 21, θα έχει ενδιαφέρον μόνο για τις εταιρείες που ασχολούνται με την απόσυρση και την ανακύκλωση οχημάτων και όχι για το ευρύ κοινό που ψάχνει μια καλή ευκαιρία για αγορά.
Όπως έγινε γνωστό η είσοδος των ενδιαφερομένων θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Λόγω της πανδημίας οι δημοπρασίες για τους πολίτες δεν διεξάγονται αυτό το διάστημα όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αρχίσουν από το 2022 ξανά.
Οι ενδιαφερόμενοι για αυτοκίνητα από τέτοια διαδικασία θα έχουν κι ένα επιπλέον κίνητρο, καθώς ο νέος νόμος για το περιβαλλοντικό τέλος εξαιρεί τα οχήματα που προέρχονται από τις δημοπρασίες.
Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass