Αγωνιούν οι γονείς παιδιών του 55ου Νηπιαγωγείου για τη στέγασή του

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2021 16:28

Την αγωνία του, για την επίλυση του προβλήματος στέγασης του 55ου Νηπιαγωγείου Λάρισας, μέχρι τη νέα σχολική χρονιά, εκφράζει ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, με επιστολή του προς τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη.


Ειδικότερα σημειώνει: «Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 20/5/2021 στην οποία δεσμευτήκατε προσωπικά για την πρόχειρη λύση προσωρινής στέγασης του 55ου Νηπιαγωγείου με στόχο τον Σεπτέμβριο, πέρα από τον πρώην χώρο εστίασης στην πλατεία Μπουκουβάλα (ο οποίος ελπίζουμε να είναι έτοιμος στις αρχές του σχολικού έτους χωρίς να λύνει οριστικά το πρόβλημα) και την παραχώρηση εκ νέου από μία αίθουσα στον 5ο και 9ο Παιδικό Σταθμό, είχατε δώσει ως λύση και την παραχώρηση ολόκληρου του 19ου Παιδικού Σταθμού ώστε να στεγαστούν εκεί περίπου 30-35 παιδιά. Μαθαίνουμε όμως ότι λόγω «αντιδράσεων» εγκαταλείψατε αυτήν τη λύση και στραφήκατε στην τοποθέτηση δύο προκάτ αιθουσών στον αύλειο χώρο του 3ου Δημοτικού, που πάλι λόγω «αντιδράσεων» εγκαταλείψατε και αυτήν τη λύση.
Ακόμα κι αν καλυφθεί ο μέγιστος αριθμός παιδιών στις διαθέσιμες μικρές αίθουσες, 30-35 περίπου παιδιά μένουν άστεγα.
Σας καλούμε να δώσετε λύση άμεσα τηρώντας τις δεσμεύσεις σας και σας γνωστοποιούμε ότι: Δεν θα επιτρέψουμε να συμβούν για άλλη μια χρονιά τα όσα απαράδεκτα έγιναν φέτος (κληρώσεις, μεταφορές).
Αναμένουμε να κάνετε πράξη όσα δεσμευτήκατε καθώς τα παιδιά μας δεν είναι Β κατηγορίας μαθητές και αξίζουν ισότιμη μεταχείριση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass