Καλωσόρισαν τους νέους εκπαιδευτικούς

ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2021 18:59

ΤΡΙΚΑΛΑ
Τους νέους και νέες εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν μόνιμα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων, καλωσόρισαν στο Δημαρχείο Τρικκαίων, ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου και η αντιδήμαρχος Παιδείας Εφη Λεβέντη.

Ο κ. Παπαστεργίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, καλωσόρισε το νέο εκπαιδευτικό δυναμικό του Δήμου και του νομού προτρέποντας αρχικώς άπαντες και άπασες να κινηθούν με ποδήλατο. Εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του, καθώς οι εκπαιδευτικοί «θα αναλάβουν τη διαπαιδαγώγηση και εκπαίδευση των παιδιών». Μίλησε για την «πολύ ωραία κοινωνία και την ιδιαίτερη πόλη των Τρικάλων» εκφράζοντας τη «χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας, για να πάμε ακόμη πιο μακριά μαζί σας». Από την πλευρά της η κ. Ξυνοπούλου εστίασε στο ότι οι διορισμοί αναβαθμίζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, με στόχο «να αλλάξει η Παιδεία μας». Υποσχέθηκε, δε, ότι η Διεύθυνση και το προσωπικό θα σταθούν «αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο των νέων συναδέλφων», κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass