KAΡΔΙΤΣΑ

Αρχισαν έργα ανάπλασης στην Κεντρική πλατεία της

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2021 15:05

Μετά από μήνες παύσης, άρχισαν οι εργασίες ανάπλασης στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας από την πλευρά του σταθμού ποδηλάτων στην AlphaBank.


Ο νέος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Καρδίτσας κ. Παναγιώτης Σβερώνης δήλωσε πως υπήρξε καθυστέρηση στην έναρξη της δεύτερης φάσης της ανάπλασης στο κέντρο μετά τον πεζόδρομο Τερτίπη, καθώς έπρεπε να έρθουν από το εξωτερικό τα προβλεπόμενα από τη μελέτη υλικά.
Όπως είπε, είναι δυσεύρετα και χρειάζεται χρόνος για να ολοκληρωθεί η παραγγελία από τον ανάδοχο του έργου.
Ο κ. Σβερώνης τόνισε ότι ασκούνται πιέσεις από τον Δήμο οι παρεμβάσεις στην Κεντρική πλατεία της πόλης να τελειώσουν μέχρι τα Χριστούγεννα, δεδομένης και της ήδη μεγάλης καθυστέρησης το προηγούμενο διάστημα, αλλά και της μεγάλης κοινωνικής και επαγγελματικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται καθημερινά εκεί.
Εξάλλου, στον σχεδιασμό των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων – τόνισε ο αντιδήμαρχος -, η πλατεία Ελευθερίας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο από πλευράς στολισμού, όσο και υλοποίησης διαφόρων ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Υπάρχουν σκέψεις δε, το χριστουγεννιάτικο δένδρο να μεταφερθεί πλέον από τον χώρο πρασίνου μπροστά από την AlphaBank, στο κέντρο της πλατείας, σε ειδική βάση που θα τοποθετείται πριν και θα μεταφέρεται μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Φώτη Καραγιάννη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass