Κοινές δράσεις ετοιμάζουν «Δίκτυο Πίνδος» και Πολυτεχνική ΑΠΘ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2021 15:20

Συνάντηση εκπροσώπων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Δικτύου Δήμων περιοχής Πίνδου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψαν.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να διερευνηθούν οι δυνατότητες Ανάπτυξης Κοινών Δράσεων μεταξύ των μελών του Δικτύου και της Πολυτεχνικής Σχολής, για τη Χρηματοδότηση Έργων από Εθνικά και Ευρωπαϊκά Κονδύλια.
Εκ μέρους της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ παρευρέθηκαν ο κοσμήτορας κ. Υάκινθος Κυριάκος, ο πρώην κοσμήτορας και συντονιστής των Δικτύων κ. Κατσιφαράκης Κων/νος και οι καθηγητές-καθηγήτριες Μάλλιος Ζήσης, Τομκακίδης Κων/νος, Καρανικόλας Νικόλας, Στεφανίδου Μαρία, Ρακαδάκη Μαρία, Παπαδοπούλου Ελένη, Παπαγεωργίου Μαριλένα, καθώς και ο καθηγητής των ΤΕΦΑΑ Αλεξίου Σεραφείμ.
Εκ μέρους του «Δικτύου Πίνδος» παρευρέθηκαν ο πρόεδρος και δήμαρχος Αργιθέας Στεργίου Ανδρέας, ο αντιπρόεδρος και δήμαρχος Αγράφων Καρδαμπίκης Αλέξανδρος, ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Νάνος Παναγιώτης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Μετεώρων Νικολογιάννης Σπύρος, ο αντιδήμαρχος Αργιθέας Γραμμένος Κων/νος, ο συντονιστής του Δικτύου Γκρέκος Χρήστος και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Μπράντζος Βασίλειος.
Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κα Γεωργία Πετρίδου, προϊσταμένη της Δ/νσης Μονάδας Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης του ΑΠΘ, η οποία ανέλυσε τη μεθοδολογία διαχείρισης των κονδυλίων για έρευνα του ΑΠΘ, καθώς και τις πιθανές πηγές χρηματοδότησης των μελών του ΔΙΚΤΥΟΥ.
Αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος και δόθηκαν πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα των αιρετών σε σχέση κυρίως με τους τρόπους που μπορούν να έχουν την υποστήριξη της Πολυτεχνικής Σχολής σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Τέλος, προγραμματίστηκε η επόμενη συνάντηση για τις αρχές του 2022.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass