Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2022 15:55

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε μονάδες Υγείας 

ΤΡΙΚΑΛΑ (Του ανταποκριτή μας)
Αντιπροσωπεία της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Τρικάλων, αποτελούμενη από τον βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο, τους πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη και τα μέλη της Ν.Ε Θανάση Μπουλογεώργο και Ουρανία Παπαζεύκου,

επισκέφθηκε χθες τον ΕΟΔΥ και στη συνέχεια το Νοσοκομείο Τρικάλων.
Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, επισκέφθηκε αρχικά την ΤΟΜΥ Τρικάλων και συνομίλησε με το προσωπικό του και τη γιατρό κ. Δήμητρα Νάτσινα, υπεύθυνη της λειτουργίας του και των Κινητών Μονάδων του ΕΟΔΥ στον Νομό.
Επισημάνθηκε, η αναγκαιότητα βελτίωσης των ελέγχων για κρούσματα της πανδημίας σε περισσότερους χώρους (για να μην σχηματίζονται επικίνδυνες ουρές) και ειδικά στα σχολεία με εναλλασσόμενες συνεχείς επισκέψεις. Απαιτούνται, τονίζεται στην ανακοίνωση, περισσότερες Κινητές Μονάδες και δράσεις αγωγής υγείας, υγειονομικής διαφώτισης σε αραιωμένες σχολικές αίθουσες. Τα μοριακά και ταχεία τεστ πρέπει να συνταγογραφούνται δωρεάν.
Ο ιδιαίτερα χρήσιμος ρόλος των οικογενειακών γιατρών, των επισκεπτών υγείας, των νοσηλευτών, των κοινωνικών λειτουργών, του διοικητικού προσωπικού, της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων που συμβάλλει και στους εμβολιασμούς στην κοινότητα και στα σημαντικά καθήκοντα στη πρόληψη, την ενημέρωση, την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, την παρακολούθηση – τις οδηγίες – τη νοσηλεία στο σπίτι.
Η 1η ΤΟΜΥ Τρικάλων πρέπει να μεταφερθεί, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής Τρικκαίων, στο χώρο του ΚΑΠΗ Πράσινης Γωνιάς για τη διαμόρφωση του οποίου διατέθηκαν 30.000 ευρώ από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνεται επίσης, κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass