Παράταση των εκπτώσεων για εξυπηρέτηση πλημμυροπαθών

ΖΗΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Δ. ΚΟΥΡΕΤΑΣ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2023 13:07

Παράταση των εκπτώσεων για την εξυπηρέτηση των πλημμυροπαθών ζητά από τις τοπικές επιχειρήσεις ο νέος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας με δήλωσή του, στην οποία αναδεικνύει την ανάγκη αλληλεγγύης στους πληγέντες και αναφέρει τα ακόλουθα:

«Έχει περάσει ενάμισης μήνας από τη φονική και καταστροφική πλημμύρα και οι Θεσσαλοί πλημμυροπαθείς τώρα αρχίζουν και νιώθουν στο πετσί τους τις συνέπειες της καταστροφής. Στην τραγωδία αυτήν, οφείλουμε και πρέπει να σταθούμε όλοι ανεξαιρέτως αλληλέγγυοι και αρωγοί στους πλημμυροπαθείς αδερφούς μας. Πάρα πολλοί πληγέντες δεν έχουν λάβει ακόμη την πρώτη οικονομική ενίσχυση των 6.600 ευρώ, ενώ όσοι την έχουν λάβει, αυτήν δεν επαρκεί επ’ ουδενί για τις πρώτες ανάγκες. Εμείς ως νέα Περιφερειακή Αρχή, μόλις αναλάβουμε τη διοίκηση της Περιφέρειας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθούμε εμπράκτως στο πλευρό των αδερφών μας. Πρέπει, όμως, να σταθούμε αλληλέγγυοι και σαν κοινωνία. Είναι αξιέπαινες ορισμένες μεγάλες επιχειρήσεις για τη χορήγηση εκπτώσεων στους πλημμυροπαθείς, η οποία αγγίζει έως και το 35%.
Ως νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας ζητώ από όλες τις επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν τη δυνατότητας να σταθούν αρωγοί στους πλημμυροπαθείς και να παρατείνουν την περίοδο των εκπτώσεων, η οποία λήγει την 31η Οκτωβρίου 2023, διότι αφενός πολλοί δεν έχουν λάβει ακόμη τα χρήματα, αφενός όσοι τα έχουν λάβει δεν έχουν προχωρήσει στην αγορά των απαραίτητων ηλεκτρικών συσκευών κ.λπ., γιατί δεν έχουν πού να τα τοποθετήσουν αφού τα σπίτια τους είναι ακόμη κατεστραμμένα. Επίσης, ζητώ και από άλλες επιχειρήσεις να μιμηθούν το παράδειγμα των μεγάλων εταιρειών, όπως τα Public, ο Κωτσόβολος κ.λπ., και να προχωρήσουν σε γενναίες – πραγματικές εκπτώσεις προς τους πλημμυροπαθείς, καθότι ένα σπίτι για να ξαναστηθεί δεν έχει ανάγκη μόνο από ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και από κουβέρτες, έπιπλα, ρούχα και ό,τι άλλο έχει ανάγκη ένα νοικοκυριό. Ζητώ οι Θεσσαλοί να πιαστούμε χέρι-χέρι για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε και πάλι αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι το φιλότιμο του Έλληνα δεν έχει χαθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass