Κινέζικη παμπ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2016 17:00

Μια από τις πιο διάσημες παμπ της Βρετανίας, η οποία έγινε γνωστή και στην Κίνα όταν ο πρώην πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον πήγε εκεί τον κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπινγκ για μια μπύρα, αγοράστηκε από κινεζικό επενδυτικό ταμείο.

Η παμπ The Plough in Casden βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από το Τσέκερς, την εξοχική κατοικία των βρετανών πρωθυπουργών στο Μπακινγχαμσάιρ, στην κεντρική Αγγλία.

Ο Κάμερον συνήθιζε να την επισκέπτεται και δεν δίστασε να φέρει και τον κινέζο πρόεδρο, όταν ο Σι επισκέφθηκε τη Βρετανία τον Οκτώβριο του 2015.

Ήταν μια ευκαιρία για τους δύο ηγέτες να πιουν μια μπίρα και να απολαύσουν ένα πιάτο «φις-εντ-τσιπς» υπό το έκπληκτο βλέμμα των ντόπιων. Τα μέσα έπαιξαν κατά κόρον το ενσταντανέ, με τους Κινέζους να ενθουσιάζονται με την παμπ.

Ενδιαφέρον όμως έδειξε και το επενδυτικό ταμείο SinoFortone Investment, το οποίο κατάφερε να αγοράσει την παμπ παρά την αρχική άρνηση των ιδιοκτητών. Την εξαγορά δημοσιοποίησε η κτηματομεσιτική εταιρεία Christie and Co.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass