Κιτς πουλόβερ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2016 10:50

Τα συνειδητά κακόγουστα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ είναι αγαπημένη «ένοχη απόλαυση» σε χώρες όπως η Βρετανία, και το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισσώ μπήκε δυναμικά στο χορό: Έντυσε τα ομοιώματα της βασίλισσας Ελισάβετ και της υπόλοιπης οικογένειας με πλεκτά σε... επιθετικό κιτς.

Η «δράση» έχει φιλανθρωπικό σκοπό (ή τουλάχιστον έτσι το δικαιολογεί το μουσείο): Γίνεται στα πλαίσια της διεθνούς Christmas Jumper Day της οργάνωσης Save the Children.

Η ομάδα για υποστήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη διοργανώνει την δράση, που κορυφώνεται στο 16 Δεκεμβρίου, με πουλόβερ καλώντας σε δωρεές.

Το Τισσώ πάντως πρόσεξε ιδιαίτερα την λεπτομέρεια. Η Ελισάβετ φορά πουλόβερ με ένα από τα «βασιλικά σκυλάκια», τα οποία είναι επίσης παρόντα στη σύνθεση με τα ομοιώματα και φορούν δικά τους πουλόβερ. Ο δε πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ φορούν ένα ενιαίο μεγάλο πλεκτό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass