ELON MUSK

Σαμποτάζ στο εργοστάσιο της Tesla στο Fremont

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2018 18:32

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Δολιοφθορά εκ των έσω σημειώθηκε στο κύριο εργοστάσιο της Tesla στο Fremont, σύμφωνα με e-mail του Elon Musk προς τους εργαζόμενους της φίρμας το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της Tesla στο εν λόγω mail, εργαζόμενος στο εργοστάσιο της Tesla στο Fremont υπέκλεψε σημαντικές, υψηλής εμπιστευτικότητας δεδομένα τα οποία και παρέδωσε σε αγνώστους μέχρι στιγμής παραλήπτες ενώ χρησιμοποιώντας ψευδείς κωδικούς παρενέβη στο λειτουργικό του συστήματος παραγωγής αλλάζοντας τον κώδικα και επιφέροντας επιζήμιες αλλαγές.
Όπως αναφέρεται στο επίμαχο mail ο δολιοφθορέας ταυτοποιήθηκε ως εργαζόμενος στο εργοστάσιο της Tesla στο Fremont, ενώ παραδέχτηκε τις πράξεις του, για τις οποίες επικαλέστηκε την μη προαγωγή του. Σε κάθε περίπτωση οι έρευνες συνεχίζονται ενώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του «κ. Tesla» οι πλήρεις επιπτώσεις των πράξεων του δολιοφθορέα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass