ΗΠΑ: Νεκροί μετά από καυγά σε αρένα μπόουλινγκ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2019 15:17

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

"Αρκετά θύματα" υπάρχουν από πυροβολισμούς σε αίθουσα μπόουλινγκ στην Τόρανς, κοντά στο Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η αστυνομία της Καλιφόρνιας.

Σε μήνυμά της στο Twitter η αστυνομία της παραλιακής πόλης, αναφέρει ότι "πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροβολισμούς με αρκετά θύματα να έχουν πέσει στο έδαφος". Η αστυνομία ζητεί στο μήνυμα αυτό από τους κατοίκους "να μην πλησιάζουν στην ζώνη αυτή".

Σύμφωνα με μάρτυρα που επικαλούνται οι Los Angeles Times, πριν από τους πυροβολισμούς στο Gable House Bowl είχε σημειωθεί "άγριος τσακωμός".

Ο αριθμός των θυμάτων και το είδος των τραυμάτων που φέρουν δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, μεταδίδει παράλληλα στον ιστότοπό της η Evening Standard.

Αστυνομικός δήλωσε ότι πυροβολισμοί ερρίφθησαν και στον χώρο στάθμευσης, όπου περίπου τρεις με πέντε ανθρώποι έχουν πέσει στο έδαφος.

Το Gable House περιγράφεται στον ιστότοπό του ως κέντρο παιγνιδιών που προσφέρει αίθουσα μπόουλινγκ, αίθουσα για παιγνίδια με λέιζερ και αίθουσα με ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, σχεδόν 40.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβόλα όπλα το 2017 στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκτονιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass