ΒΡΕΤΑΝΙΑ:

Μαχαίρωσαν 51χρονο μπροστά στον 14χρονο γιο του

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2019 15:00

ΛΟΝΔΙΝΟ

Συνελήφθη ο ύποπτος που καταζητείτο για τον φόνο με μαχαίρι ενός άνδρα σε τρένο στο Σάρεϊ το απόγευμα της Παρασκευής, ανακοίνωσε η αστυνομία που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια των μέσων μαζικής μεταφοράς της Βρετανίας.

Ένας 51χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη διάρκεια "άγριου καυγά" που σημειώθηκε σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Γκίλφορντ-Λονδίνο. Ο άνδρας σκοτώθηκε μπροστά στον 14χρονο γιο του.

Το θύμα και αυτός που τον μαχαίρωσε επιβιβάστηκαν στο τρένο στον σταθμό London Road στο Γκίλφορντ γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδος , αλλά η αστυνομία δεν πιστεύει ότι γνωρίζονταν.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι συλλάβαμε σήμερα το πρωί αυτόν που πιστεύουμε ότι είναι ο ύποπτος σε σχέση με το βίαιο αυτό έγκλημα και άλλο ένα πρόσωπο που ενέχεται", δήλωσε στο BBC Breakfast ο αξιωματούχος της αστυνομίας Σον Ο'Κάλαχαν, διευκρινίζοντας ότι οι δύο συλλήψεις έγιναν στην περιοχή του Σάρεϊ.

Βάσει των στοιχείων που έχουν από την έρευνα που έκαναν κατά τη διάρκεια της νύχτας και από αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άνδρες είχαν μια προφορική συζήτηση τριών τεσσάρων λεπτών, η οποία μεταφέρθηκε από το βαγόνι στο οποίο είχαν επιβιβαστεί σε άλλο και κλιμακώθηκε για να καταλήξει στην απρόκλητη αυτή βίαιη επίθεση που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός, διευκρίνισε ο Ο' Κάλαχαν, σημειώνοντας ότι η αστυνομία δεν καταζητεί άλλον ύποπτο μέχρι στιγμής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass