Του κόσμου τα παράξενα

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2019 20:30

Ξέχασαν τη μασέλα

Οι γιατροί πρέπει να είναι πάντα πολύ προσεκτικοί σε κάθε εγχείρηση. Ένας 72χρονος κινδύνευσε να χάσει την ζωή του όταν η μασέλα του κόλλησε στο λαιμό του κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης και οι γιατροί την ανακάλυψαν 8 ημέρες μετά.  Ο άνδρας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός ακίνδυνου όγκου στον κοιλιακό τοίχωμα, αλλά η χειρουργική ομάδα παρέλειψε να του βγάλει την μασέλα πριν την επέμβαση. Επέστρεψε στο νοσοκομείο 6 ημέρες αργότερα, διαμαρτυρόμενος για αιμόπτυση και δυσκολία στην αναπνοή και την κατάποση, γεγονός που τον εμπόδιζε να φάει στέρεη τροφή.

Τελικά, χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση για την επίλυση του προβλήματος. Όπως έγινε γνωστό, τον 72χρονο ασθενή, στην πρώτη του επιστροφή στο νοσοκομείο μετά τους αρχικούς πόνους που ένιωσε, οι γιατροί τον έστειλαν σπίτι του με αγωγή για στοματικό διάλυμα, αντιβιοτικά και στεροειδή, καθώς δεν ήταν σε θέση να διαγνώσουν το πρόβλημα.

-----

Πάρτι δισεκατομμυριούχου

Ένα πάρτι υπερπαραγωγή οργάνωσε στη Μύκονο ο Idan Ofer, Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος και ένας εκ των βασικών μετόχων της Ατλέτικο Μαδρίτης, για να γιορτάσει την 10η επέτειο του γάμου του με την τέταρτη σύζυγό του. Το σκηνικό που στήθηκε ήταν εμπνευσμένο από το φεστιβάλ Burning Man που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Νεβάδα των ΗΠΑ.  H κάμερα του mykonoslive.tv κατέγραψε εικόνες από γιγάντιες κατασκευές όπως ένα «άγαλμα» του Βούδα από λάστιχα αυτοκινήτων. Η guest list περιλάμβανε 700 προσκεκλημένους που κατέφτασαν στο νησί των Ανέμων με λίαρ τζετ, ελικόπτερα και θαλαμηγούς.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της εκδήλωσης έφτασε τα 5.000.000 ευρώ, ενώ 400 άνθρωποι για 3 εβδομάδες δούλεψαν εντατικά ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους.  Το ζεύγος Ofer λατρεύει την Μύκονο, την οποία επέλεξε πριν από 10 χρόνια για να παντρευτεί και γι' αυτό την επέλεξε εκ νέου προκειμένου να διοργανώσει πάρτι για την δέκατη επέτειο του γάμου του.

-----

 

Airbnb χοντ-ντογκ

Η πλατφόρμα Airbnb και η αμερικανική εταιρεία αλλαντικών «Oscar Mayer» δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να περάσει μία βραδιά σε ένα …χοντ-ντογκ. Φυσικά και δεν πρόκειται για αληθινό, αλλά για το πιο διάσημο αντίγραφο ενός Wienermobile, αυτοκινήτου δηλ. που χρησιμοποιούνταν για την προβολή των προϊόντων της εταιρείας. Το αυτοκίνητο «χοτ-ντογκ» διαθέτει κρέβατι, μπάνιο κι ένα ψυγείο γεμάτο …χοτ-ντογκς! Μέσα από αυτή τη συνεργασία η Aιrbnb και η Oscar Mayer σκοπεύουν να δωρίσουν 5.000 δολ. στον οργανισμό  «Rise Against Hunger», που έχει ως αποστολή να τερματίσει την πείνα μέχρι το 2030.

-----

 

Ηλικιωμένοι σε όργιο

Έξι ηλικιωμένους έπιασε η αστυνομία να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις σε δάσος του Κονέκτικατ των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα, η ομάδα αποτελούνταν από 5 άντρες και μια 85χρονη γυναίκα, που πιάστηκαν στα πράσα σε προστατευόμενο δάσος του Fairfield. Το μέρος είναι διαβόητο για το δημόσιο σεξ που λαμβάνει χώρα εκεί και η αστυνομία είχε στήσει καρτέρι, περιμένοντας πιθανότατα άλλο κοινό. Και όχι τον 67χρονο Daniel, τον 75χρονο Charles, τον 62χρονο Otto, τον 62χρονο John, τον 85χρονο Richard και την επίσης 85χρονη σύζυγό του Joyce. Σύμφωνα με δημοσίευμα του CT Post, οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τους. Το συγκεκριμένο δάσος είναι γνωστό σημείο για τέτοιου τύπου συνευρέσεις και η αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει έπειτα από τις καταγγελίες των περιοίκων. Ενας από τους ηλικιωμένους ήταν γνωστός μάλιστα στις Αρχές, καθώς έχει ξανασυλληφθεί από την αστυνομία του Κονέκτικατ για παρόμοιο περιστατικό…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass