Μεγάλη εμπορική συμφωνία μετά το Brexit

Προανήγγειλε ο Τραμπ από τη σύνοδο G7 στη Γαλλία

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2019 20:39

Η Βρετανία μετά το Brexit θα συνάψει «γρήγορα» μια μεγάλη εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον χθες κατά τη συνάντησή τους στη σύνοδο της G7 στη Γαλλία.


Ο Ντόναλντ Τραμπ στη συνάντηση με τον Μπορις Τζόνσον πρόσθεσε ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βγάλει τη Βρετανία από την ΕΕ. Από την πλευρά του ο Βρετανός πρωθυπουργός επεσήμανε ότι οι εμπορικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα είναι δύσκολες, αλλά τόνισε ότι υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για τις βρετανικές επιχειρήσεις στην αμερικανική αγορά. Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η συμβουλή του προς τον Τζόνσον για το Brexit, ο Τραμπ απάντησε: «Δεν χρειάζεται συμβουλές, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά».
*Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε τις αναφορές του Τύπου περί εντάσεων μεταξύ των ηγετών της G7 που συναντώνται στη Μπιαρίτς της Γαλλίας, τονίζοντας ότι «όλοι τα πάνε καλά μεταξύ τους».
«Προτού φτάσω στη Γαλλία τα Ψευδή και Απεχθή Μέσα έλεγαν ότι οι σχέσεις με τις άλλες 6 χώρες της G7 είναι πολύ τεταμένες και ότι οι δύο ημέρες συναντήσεων θα είναι καταστροφικές», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ λίγη ώρα προτού συναντηθεί με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον. «Έχουμε πολύ καλές συναντήσεις, οι Ηγέτες τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους και η Χώρα μας, οικονομικά, τα πάει πολύ καλά—μιλάνε για αυτή σε όλο τον κόσμο!», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass