ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο

Το ανακοίνωσε η ίδια σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της * Αρχισε χημειοθεραπεία

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2024 7:10

ΛΟΝΔΙΝΟ

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο και έχει ξεκινήσει ήδη χημειοθεραπεία.

Μετά από εβδομάδες γεμάτες με φήμες και θεωρίες συνωμοσίας, που άρχισαν όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας υπεβλήθη σε εγχείρηση τον Ιανουάριο, η Κέιτ Μίντλετον έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και έχει ξεκινήσει χημειοθεραπεία. Στο μήνυμα, αποκάλυψε ότι η διάγνωση ήταν ένα «τεράστιο σοκ» και ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκαναν τα πάντα για να το επεξεργαστούν ιδιωτικά για το καλό της νεαρής οικογένειάς τους.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ
Φορώντας ένα μπλε και άσπρο ριγέ πουλόβερ με μπλε παντελόνι και καθισμένη σε ένα παγκάκι στον κήπο, η Κέιτ είπε ότι χρειαζόταν χρόνο για να συμβιβαστεί με την είδηση και να το πει στα παιδιά της, πριν ενημερώσει τον κόσμο. Είπε: «Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο δίμηνο για όλη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ καλά, για την οποία είμαι ευγνώμων».
«Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε σοβαρή εγχείρηση στην κοιλιά στο Λονδίνο και τότε θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική».
«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα μου συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας». Αναφέρθηκε στον σύζυγό της ως «μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού», και πρόσθεσε: «Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της οικογένειάς μας». Το βίντεο γυρίστηκε στο Ουίνδσορ την Τετάρτη, σύμφωνα με το παλάτι του Κένσινγκτον. Πρόκειται για ένα δεύτερο σοκ για τη βασιλική οικογένεια, καθώς τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία. Δεν έγινε γνωστός ο τύπος του καρκίνου από τον οποίον πάσχει ο βασιλιάς Κάρολος, που διαγνώστηκε μετά από επέμβαση για διογκωμένο προστάτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass