ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Εορτασμός 25ης Μαρτίου 1821

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2016 8:13

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Με λαμπρότητα και επισημότητα θα γιορταστεί στα Φάρσαλα η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί γενικός σημαιοστολισμός δημοσίων, ιδιωτικών καταστημάτων, ΝΠΔΔ και τραπεζών και φωταγώγηση αυτών τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2016.

Tην Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 θα γίνουν ομιλίες σ΄ όλα τα σχολεία της πόλης από καθηγητές και δασκάλους για την εθνική επέτειο.

Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων στην πλατεία Δημαρχείου, από τα σχολεία, τους οδηγούς και τους προσκόπους, παρουσία των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 στις 8 π.μ. θα γίνει έπαρση της σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων της πόλης με τιμητικό απόσπασμα της 61 Μ.Ε.

Στις 10.15 π.μ. θα γίνει η προσέλευση των επισήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής και στις 10.30 π.μ. θα τελεστεί επίσημη δοξολογία, παρουσία των τοπικών αρχών. Στις 11 π.μ. θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώωο Πεσόντων στην πλατεία Δημαρχείου και θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον εκπαιδευτικό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων κ. Νικόλαο Καραβέντζα. Κατόπιν θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις αρχές και τους φορείς της πόλης και θα ακολουθήσει σιγή ενός λεπτού και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Στις 12 θα γίνει η παρέλαση των μαθητών όλων των σχολείων, των οδηγών και των προσκόπων, επί της οδού Λαρίσης, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Φαρσάλων.

Στις 18.00 θα γίνει υποστολή της σημαίας με φροντίδα της 61 Μ.Ε.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΚΠΑ

Εκδήλωση με θέμα "Μουσικό αφιέρωμα στην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821" διοργανώνει ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακή και έντεχνη μουσική από χορωδιακό και ορχηστρικό σύνολο των μαθητών και των δασκάλων της Μουσικής Σχολής του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass