Ριζοσπαστική Ενωτική Πρωτοβουλία: «Αλλα έλεγαν, άλλα ψήφισαν»

Δημοσίευση: 04 Απρ 2016 13:20

Με αφορμή τη συγκρότηση σε σώμα του νεοκλεγέντος Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας η παράταξη «Ριζοσπαστική Ενωτική Πρωτοβουλία» σε ανακοίνωσή της επισημαίνει τα εξής:

«Πολλά ερωτήματα προκάλεσε η στάση των παρατάξεων ΔΑΣ(ΠΑΜΕ-ΚΚΕ) και ΣΥΝ-ΑΝ (ΠΑΣΚΕ) που ενώ προεκλογικά αλληλοκατηγορούνταν, όταν ήρθε η ώρα της κατανομής των αξιωμάτων στο Διοικητικό Συμβούλιο των Δημοτικών Υπαλλήλων άλλα έπραξαν.

Η ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) πρότεινε και ψήφισε για Γ. Γραμμάτεα του συλλόγου τον εκπρόσωπο της ΣΥΝ-ΑΝ (ΠΑΣΚΕ) κ Κουκούλη Δημ.  Τους καταγγέλουμε γιατι παραβίασαν την σειρά κατανομής των αξιωματων στο Δ.Σ που ειναι 1) πρόεδρος, 2) αντιπρόεδρος 3) γ.γραμματέας. Έτσι αναφέρεται στο αρθ. 27 παρ. 3 και αρθρ.30, 31, 32 του καταστατικού του συλλόγου αλλά και το αρθρ.9 του 1264/82 που ατυχώς επικαλέστηκαν.

Για ποιό λόγο έγινε αυτή η συναλλαγή; Τι θέλουν να συνυπογράφουν και τους ενοχλούσε στην θέση του γ. γραμματέα να είναι ο εκπρόσωπος της Ριζσπαστικής Ενωτικής Πρωτοβουλίας; Αυτοί δεν ήταν που κατήγγειλαν επανειλημμένως τον κ.Κουκούλη για παραβίαση του καταστατικού του συλλόγου;

Δεν ήταν ο ίδιος ο εκπρόσωπος της ΣΥΝ-ΑΝ (ΠΑΣΚΕ) που παρουσίασε στις εκλογές παραποιημένο το μητρώο του συλλόγου για να ψηφίσουν μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη ή μέλη που είχαν ψηφίσει και σε άλλο σύλλογο;

Αυτοί δεν τον κατήγγειλαν οτι δεν επέτρεπε στον εκπρόσωπο της ΠΟΕ-ΟΤΑ να κ. Πετρόπουλο να μιλήσει στην γενική συνέλευση; Δηλώνουμε ότι η Ριζοσπαστική Ενωτική Πρωτοβουλία θα τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις απέναντι στους συναδέλφους για προάσπιση των δικαιωμάτων τους, καταγγέλλοντας τις προσπάθειες ορισμένων για λήψη αποφάσεων χωρίς την συμμετοχή των εργαζομένων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass