Ευχέλαιο από τον Μητροπολίτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Δημοσίευση: 26 Απρ 2016 18:15

Το μυστήριο του Μ.Ευχελαίου τέλεσε την Μεγάλη Τρίτη το μεσημέρι, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και έχρισε με το άγιο έλαιο τους ασθενείς συνανθρώπους μας, προς τους οποίους ομίλησε καταλλήλως και ευχήθηκε ο Κύριος, ο Νυμφίος και αρχίατρος των ψυχών μας, να θεραπεύσει όλα τα  τραύματα και τις πληγές μας, αφού Εκείνος πρώτος τραυματίστηκε και πληγώθηκε για την σωτηρία του ανθρώπου. Ακόμη τόνισε την ανάγκη τούτες τις ημέρες να προσεγγίσουμε περισσότερο τον Κύριο, αλλά και τους πληγωμένους αδελφούς, για τους οποίους πρέπει να έχουμε πολλές προσευχές!

Τον Σεβασμιώτατο και τους πατέρες υποδέχτηκαν με πολλή αγάπη, ο  Αναπληρωτής Διοικητής κ. Ιωάννης Φεζουλίδης, Καθηγητής Διαγνωστικής Ακτινολογίας , οι θεράποντες Ιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι άνθρωποι που καθημερινά δίδουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο να λειτουργεί άριστα, ακόμη και σήμερα, στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε. Προς όλους ο Μητροπολίτης κ.Ιγνάτιος εξέφρασε τις θερμότατες ευχαριστίες του για το σπουδαίο έργο που επιτελούν στο Πανεπιστημιακό αυτό Νοσοκομείο και  ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή Ανάσταση!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass