ΤΡΕΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Πώς μετρά τα 48ωρα βλάβης ο ΟΤΕ;

* Με καθυστέρηση ημερών παρενέβη χθες ο ΟΤΕ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2015 11:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:47

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Κίνδυνος – θάνατος, τρεις κολόνες του δικτύου του ΟΤΕ στο Δαμάσι Τυρνάβου, μπροστά μάλιστα από το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού. Οι κολόνες εδώ και πάνω από μία εβδομάδα, είτε λόγω των ανέμων, είτε λόγω του σαθρού του εδάφους έγειραν επικίνδυνα. Μάλιστα μία κολόνα έπεσε και «κρατήθηκε» από ακακία, στα κλαδιά της οποίας μπλέχτηκαν και τα καλώδια.

Ανήμερα των Θεοφανίων, Τρίτη 6 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαμασίου κ. Γιώργος Τσανάκας και μετά από συνεννόηση με τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, ήρθε σε επαφή με τον ΟΤΕ και το τμήμα Βλαβών στο πενταψήφιο νούμερο του ΟΤΕ 13888 για να δηλώσει τη βλάβη. Σύμφωνα με δήλωση του κ. Τσανάκα στην «Ε», οι εργαζόμενες στις βλάβες του ΟΤΕ κατέγραψαν το πρόβλημα και οι υπεύθυνοι του Οργανισμού δήλωσαν στον κ. Τσανάκα ότι μέσα σε 48 ώρες συνεργείο θα επισκεφθεί το Δαμάσι για να αποκαταστήσει το πρόβλημα και κυρίως να απομακρύνει τις τρεις κολόνες οι οποίες κυριολεκτικά «κρέμονταν» πάνω από τα κεφάλια των μαθητών, απέναντι από το σχολείο. Δηλαδή από τις 6 Ιανουαρίου που έγινε η δήλωση της βλάβης λογικά στις 8 Ιανουαρίου θα έπρεπε συνεργεία του ΟΤΕ να πάνε στο Δαμάσι και επιληφθούν του προβλήματος. Είτε να απομακρυνθούν οι γερμένες κολόνες, είτε να τις φέρουν στη σωστή τους θέση.

O φακός της «Ε» βρέθηκε χθες, το μεσημέρι, 15 Ιανουαρίου, στο Δαμάσι και μέχρι τότε ο ΟΤΕ δεν τήρησε το χρονοδιάγραμμα των... 48 ωρών της 6η Ιανουαρίου (φωτ.). Εξαγριωμένος τόσο ο κ. Τσανάκας, όσο και οι κάτοικοι του Δαμασίου και κυρίως οι γονείς, τα παιδιά των οποίων λόγω της γειτνίασης αναγκαστικά διέρχονται τον δρόμο με τις γυρτές κολόνες καλούν τον ΟΤΕ να επιληφθεί του προβλήματος.

Τελικά μετά από τις πολυήμερες πιέσεις το τεχνικό συνεργείο του ΟΤΕ εδέησε και αποκατέστησε χθες το απόγευμα τη βλάβη. Το ερώτημα όλων στο Δαμάσι είναι: πρέπει να κινητοποιηθεί ο Τύπος, οι κάτοικοι ενός ολόκληρου χωριού ώστε το... 48ωρο για την παρέμβαση αποκατάστασης της βλάβης του ΟΤΕ να γίνει πάνω από πέντε... 48ωρα;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass