Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ. ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ

Στρώνει τον δρόμο για τριάντα επιχειρήσεις

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2016 12:02

Ένα έργο μεγάλης σημασίας για τις τριάντα επιχειρήσεις της Βιομηχανικής Περιοχής Μελισσοχωρίου και χρόνιο αίτημά τους, ξεκίνησε πρόσφατα από τον Δήμο Κιλελέρ, το οποίο θα συμβάλει στην ομαλότερη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Ο λόγος για έναν δρόμο πρόσβασης στην περιοχή, ο οποίος εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο των δεκάδων επιχειρηματιών, που έχουν επενδύσει σε αυτή, αλλά και κατοίκων των Μελισσοχωρίου και Πλατυκάμπου, που διέρχονται συχνά από αυτόν, κατευθυνόμενοι προς την πόλη της Λάρισας.

Από τη δημιουργία του, επί δεκαετίες, παρέμενε χωματόδρομος, που δυσκόλευε την καθημερινή δράση των επαγγελματιών, ενώ η φθορά που είχε υποστεί λόγω της έλλειψης συντήρησή του, πολλές φορές έκαναν απαγορευτική τη διέλευσή του, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό στην ανάπτυξή τους.

Παράλληλα συχνές φθορές δημιουργούνταν και στα οχήματα, που τον διέσχιζαν, τόσο από τις μεγάλες λακκούβες που είχαν σχηματιστεί κατά μήκος του, όσο και από την ανωμαλία του εδάφους με καθιζήσεις.

Γενικά η καθημερινότητα του ιδιωτικού τομέα στην περιοχή, εκτός από τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης, είχε να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα που δημιουργούσε η έλλειψη βασικών υποδομών.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι και πριν λίγες μέρες, όταν προς έκπληξή τους και φυσικά προς μεγάλη ικανοποίησή τους, είδαν ειδικό συνεργείο να ξεκινά εργασίες αποκατάστασης του δρόμου και μάλιστα να προχωρά στη δημιουργία ενός έργου, που έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί χρόνια πριν.

Ειδικότερα η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κιλελέρ, υλοποιεί την αποκατάσταση του δρόμου, την ασφαλτόστρωσή του, την κατασκευή κρασπεδόρειθρων και την τοποθέτηση αγωγού για όμβρια ύδατα.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 100.000 ευρώ και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά του προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

Εκπρόσωπος της άτυπης επιτροπής των επιχειρηματιών της περιοχής Μελισσοχωρίου, η οποία είχε συσταθεί εδώ και χρόνια με σκοπό να καταθέτει τα αιτήματά τους, στην εκάστοτε δημοτική αρχή, σχολίασε: «Ζητούσαμε να μας φτιάξουν τον δρόμο, όταν ακόμη υπήρχε και ανήκαμε στον Δήμο Πλατυκάμπου…

Επιμέναμε με το ίδιο αίτημα τόσα χρόνια και αισίως εισακουστήκαμε σήμερα. Τελικά ο δήμαρχος Κιλελέρ Θαν. Νασιακόπουλος, έκανε πράξη τη δέσμευσή του να βοηθήσει το ιδιωτικό τομέα. Σε εμάς το έδειξε….».

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass