ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το κυνήγι στην Ελλάδα λειτουργεί υπέρ του περιβάλλοντος

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2016 17:50

 

Τα πεπραγμένα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, τόσο τα διοικητικά, αλλά πολύ περισσότερο ο τομέας των επιστημονικών μελετών που εκπονούνται και αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για το κυνήγι στην Ελλάδα παρουσιάστηκαν στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στην οποία παραβρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός εκπροσώπων των Διοικητικών Συμβουλίων των Κυνηγετικών Συλλόγων της Θεσσαλίας, με επικεφαλής τη διοίκηση της Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας «μείζονος σημασίας θέμα στη Γενική Συνέλευση, ήταν η εξολοκλήρου παρουσίαση του Εθνικού Διαλόγου, όπως αυτός πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες. Όλοι οι παρόντες αρχικά ενημερώθηκαν (ξανά και λεπτομερώς) για τις θέσεις όλων των συμμετεχόντων στον Εθνικό Διάλογο, για τις σκοπιμότητες που φανερά πια απορρέουν από διάφορες κατευθύνσεις και έπειτα μελέτησαν το απτό έργο των κυνηγετικών οργανώσεων που στηρίζει το κυνήγι στην Ελλάδα, λειτουργεί υπέρ του Περιβάλλοντος και της κοινωνίας και αποτελεί την πιο βάσιμη επιχειρηματολογία που παρουσιάστηκε στον Εθνικό αυτό Διάλογο. Στη συνέλευση ένα πολύ μεγάλο μέρος των εκλεγμένων εκπροσώπων των 200.000 Ελλήνων κυνηγών συμφώνησαν στην προάσπιση της δραστηριότητας τους με οποιοδήποτε τρόπο ανάλογα με την κλιμάκωση των εξελίξεων. Ομόφωνα συνυπογράφθηκε ψήφισμα που κατατέθηκε από την ΚΣΕ , το οποίο επικροτεί όλες τις ενέργειες της Συνομοσπονδίας κατά τη διάρκεια των εξελίξεων των τελευταίων μηνών και αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για την περαιτέρω διαχείριση των κυνηγετικών θεμάτων. Η Ζ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας ζητά από τα μέλη της να βρίσκονται σε ετοιμότητα για οποιοδήποτε κάλεσμα κοινωνικής αντίδρασης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass