ΣΤΙΣ 8, 9 ΚΑΙ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ... ΜΗΧΑΝΕΣ ENDURO

Κατασκηνωτικό φεστιβάλ στη Μαμαλή Βερδικούσιας

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2016 9:16

 

Με επίκεντρο την οδήγηση μηχανών τύπου endure στο καταπράσινο δάσος οξιάς της Μαμαλής, διεξάγεται και φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά, τo τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ Mountain Enduro Camp, στη Βερδικούσια από τις 8 έως και τις 10 Ιουλίου.


Σύμφωνα με τους διοργανωτές το Mountain Enduro Camp είναι φιλικό και ανοιχτό προς όλους, μηχανόβιους και μη. Εκτός από τη μηχανοδήγηση, περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες σχετικές με τη φύση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη μουσική.
Η τοποθεσία πραγματοποίησης του Mountain Enduro Camp είναι η κορυφή Μαμαλή (υψόμετρο 1424 μ.) της ορεινής περιοχής του χωριού Βερδικούσια (7 χλμ από το χωριό, 65 χλμ από τη Λάρισα). Η Μαμαλή καλύπτεται από ένα πυκνό δάσος οξιάς που προσδίδει στην περιοχή μια ιδιαίτερη ομορφιά αλλά και προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για κατασκήνωση, μηχανοδήγηση, πεζοπορία, επαφή με τη φύση.
Σύμφωνα πάντα με τους διοργανωτές έχει ετοιμαστεί και φέτος ένα σύνολο δραστηριοτήτων που σκοπό έχουν να ικανοποιήσουν και να ευχαριστήσουν όλους τους επισκέπτες καθώς είναι ένα τριήμερο γεμάτο με δραστηριότητες. Αυτές είναι: διαδρομή enduro και on-off, πίστα motocross δίπλα στον χώρο εκδηλώσεων, συναυλίες, πεζοπορία, mountain bike, parkour και πολλές άλλες.
Τέλος καλούν τους επισκέπτες να πάνε μόνοι τους, με την παρέα τους, με τα παιδιά τους ή και με τη μηχανή τους για να δοκιμάσουν ακόμα και την κατασκήνωση στο βουνό. Άλλωστε όπως τονίζουν «η διανυκτέρευση με σκηνή στο δάσος οξιάς της Μαμαλής είναι ευεργετική».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass