Ο Γ. Λαμπρούλης σε Αστυνομία-Πυροσβεστική

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2015 14:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:01

 

Περιοδεία στο αστυνομικό Μέγαρο και στον σταθμό της Πυροσβεστικής πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Λαμπρούλη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στη Λάρισα, ο οποίος στην ομιλία του μεταξύ άλλων, ανέφερε:

 «Οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί   έχουν πολλούς  λόγους να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ. Γιατί το ΚΚΕ στήριξε και   στηρίζει τα δικαιώματα των ένστολων  για αξιοπρεπή διαβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους. Οι ένστολοι μαζί με τον αγωνιζόμενο  λαό  με ενισχυμένο ΚΚΕ την επόμενη μέρα από τις εκλογές όποια κυβέρνηση και αν θα σχηματιστεί, πρέπει  να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους, να διεκδικήσουν όλες τις απώλειες που έχουν υποστεί τα πέντε τελευταία χρόνια.

Σκεφτείτε ειδικά εσείς, το ρόλο για τον οποίο σας προορίζουν. Κυβερνήσεις ,αστική τάξη και η ΕΕ έχουν αναθέσει στους ένστολους το ρόλο του θύτη ενάντια στον «εχθρό λαό», εκπαιδεύοντάς σας με αυτό το στόχο. Θέλουν πρώτα απ’ όλα να κερδίσουν την συνείδηση σας. Να σας κάνουν να μισείτε το λαό που αγωνίζεται, κι αυτό, γιατί οι αποφάσεις της ΕΕ είναι η μήτρα του δόγματος «νόμος και τάξη», που όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις εφαρμόζανε πιο «χοντρά» ή πιο «ευγενικά». Γι αυτό το λόγο μειώνουν σταθερά το μισθό σας, ενώ το ύψος του πλέον θα συνδέεται με την «απόδοσή» σας, ενισχύοντας έτσι μαζί και μ' άλλες ρυθμίσεις τον αντιλαϊκό κατασταλτικό ρόλο των ένοπλων μηχανισμών. Έτσι οι ένστολοι μετατρέπονται και σε θύματα…»

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass