Καλοκαιρινές βουτιές στην "Κατασκήνωση στην πόλη"

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2016 13:24

Ξεκίνησαν τα θερινά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας 6 -12 ετών, που διοργανώνει ο Δήμος σε οκτώ σημεία σε όλη την πόλη για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Από τις αρχές της εβδομάδας 450 παιδιά οικογενειών της Λάρισας, συμμετέχουν στο πρόγραμμα που πραγματοποιείται από το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι, με εξωτερικές και εσωτερικές δράσεις.

 Στο πλαίσιο του προγράμματος "Κατασκήνωση στην πόλη" κάποια απο τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα βρέθηκαν χθες το πρωί για εκμάθηση κολύμβησης στη δημοτική πισίνα Νεάπολης. Εκεί ήταν η δημοτική αρχή, με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, τους αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρη Δεληγιάννη και Παιδείας Αλέξη Μπατζανούλη και την διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων Σταυρούλα Μπαξεβάνου. "Το θερινό αυτό πρόγραμμα απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά των Λαρισαίων που εξαιτίας της οικονομικής τους καταάστασης ή λόγω υποχρεώσεων δεν είναι δυνατό να φύγουν το καλοκαίρι από την πόλη. Εξυπηρετούνται περισσότερα απο 400 παιδιά την 1η περίοδο και άλλα τόσα αναμένονται τη 2η περίοδο", δήλωσε ο δήμαρχος.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η λειτουργία άλλων τεσσάρων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης εκ των οποίων το ένα είναι για ΑμεΑ. Συνολικά δηλαδή ο δήμος διαθέτει εννέα ΚΔΑΠ εκ των οποίων τα δύο είναι για την απασχόληση ατόμων με αναπηρίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass