Λευκές... πλάκες στην Αγιά!

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2015 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:05

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Μπαράζ δολιοφθορών το βράδυ της Παρασκευής, ξημερώματα Σαββάτου, στο κέντρο της Αγιάς, αναστάτωσαν τη μικρή κοινωνία της κωμόπολης προκαλώντας σε άλλους οργή, σε άλλους γέλιο και σε άλλους έντονο προβληματισμό για φαινόμενα τέτοια που ποτέ ξανά δεν είχαν εμφανισθεί.

Τι φαινόμενα; Άφθονο... απορρυπαντικό σε σιντριβάνι και μπόλικη... μπογιά στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε άλλα γραφεία και υπηρεσίες!

Κάποιοι, λοιπόν, άγνωστοι προς το παρόν, είχαν τη φαεινή ιδέα να ρίξουν απορρυπαντικό στο σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας με αποτέ-λεσμα αυτό να αφρίσει και να δημιουργηθεί μια απίστευτα ασυνήθιστη εικόνα, αστεία για ορισμένους, ντροπής για πολλούς. Η θέλησή τους, όμως, να δημιουργήσουν όσο γίνεται μεγαλύτερη ποσότητα αφρού, τους ώθησε στο να ανοίξουν την πίεση του νερού, παραβιάζοντας, σπάζοντας τις κλειδαριές του κιτίου που φέρει τον ηλεκτρολογικό πίνακα απ’ όπου ελέγχεται η όλη λειτουργία του σιντριβανιού. Ο στόχος τελικά επετεύχθη, γέλασε κάθε... πικραμένος με το αποτέλεσμα και το πρωτόγνωρο θέαμα, αλλά σίγουρα και η πλάκα έχει κι αυτή τα όριά της...

Κάποιοι άλλοι, πάλι, ή και οι ίδιοι είναι πιθανό, θεώρησαν σωστό να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας κυριολεκτικά αγνώριστο το τοπικό γραφείο. Έγραψαν με μπογιά συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ και υπέρ της κατασκευής νέου γηπέδου για την ποδοσφαιρική της ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια! Δυστυχώς, η αλλοπρόσαλλη μανία τους δεν σταμάτησε εκεί. Θεώρησαν σωστό να διατυμπανίσουν την αγάπη τους προς τον αθηναϊκό σύλλογο στολίζοντας με συνθήματα τους τοίχους κοινόχρηστων χώρων, γραφείων και υπηρεσιών, όπως του Δημοτικού Ωδείου, του Αγροτικού Συνεταιρισμού και άλλων.

Τα μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, σαστισμένα από το συμβάν, δεν θέλησαν να κάνουν καμιά απολύτως δήλωση, επιδιώκοντας προφανώς να κυλήσουν οι εκλογές σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα, πέρα από ακρότητες, απερισκεψίες και υπερβολές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass