ΤΡΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ, 33, 40 ΚΑΙ 45 ΕΤΩΝ –ΔΥΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΠΑΠ

Συλλήψεις για «υπερτιμολογημένα» τζόκερ στη Λάρισα

* Μέχρι τα μεσάνυχτα απολογείτο ο ένας – Προθεσμία για Δευτέρα οι άλλοι δύο * Τρεις άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασαν για την υπόθεση

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2016 10:08
Φωτό αρχείου Φωτό αρχείου

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, προχθές το βράδυ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ της πόλης μετά από καταγγελία της εταιρίας ΟΠΑΠ Α.Ε. σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε».

Στην υπόθεση εμπλέκονται τρεις Λαρισαίοι, 33, 40 και 45 ετών. Οι δύο πρώτοι είναι ιδιοκτήτες πρακτορείου ΟΠΑΠ. Ο τρίτος κατηγορείται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πως λειτουργούσε ως «μεσάζοντας» ανάμεσα στον ΟΠΑΠ και διαδικτυακούς παίκτες - με ενδιάμεσο σταθμό μια παράνομη εταιρία του εξωτερικού- χωρίς φυσικά να το γνωρίζει ο ΟΠΑΠ. Ο ένας κατηγορούμενος, φέρεται πως υπερτιμολογούσε κάθε στήλη για τους παίκτες που έπαιζαν μέσω διαδικτύου και επωφελούνταν της διαφοράς από την επίσημη χρέωση της στήλης στην Ελλάδα. Στην υπόθεση εμπλέκονται οι δύο ιδιοκτήτες του πρακτορείου, καθώς φέρονται πως τον φιλοξενούσαν στο δικό τους χώρο και κατέθεταν επίσημα τα δελτία που παρανόμως είχαν παίξει νωρίτερα οι διαδικτυακοί παίκτες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για τον 45χρονο περιγράφει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούνται για συνέργεια.

Χθες όλοι τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και στη συνέχεια στον ανακριτή. Οι δύο, ο 45χρονος και ο ένας εκ των ιδιοκτητών, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για τη Δευτέρα και θα κρατούνται έως και τότε.

Ο τρίτος απολογήθηκε χθες και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass