ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΡ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΡΗΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Κτίριο-«βόμβα» στο κέντρο της πόλης!

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2016 11:59

Εστία μόλυνσης και στέκι τοξικομανών και αστέγων το κτίριο επί της Γεωργιάδου, που κάποτε λειτουργούσε ως μπαρ και σήμερα απλά ρημάζει.

Η πόρτα σπασμένη όπως και τα παράθυρα, διασφαλίζουν άνετη πρόσβαση στον οποιονδήποτε επιθυμεί να εισέλθει στον χώρο είτε για να βανδαλίσει, είτε για να παρανομήσει. Σκουπίδια, αποφάγια, ακαθαρσίες κάθε είδους κατακλύζουν τον χώρο. Η εικόνα άθλια και τρομακτική. Τη νύχτα η κατάσταση είναι ακόμη δυσκολότερη, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν καταφύγιο εκεί. Απορίας άξιο είναι, πως ενώ πρόκειται για κτίριο που βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο της Λάρισας κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί ώστε να σφραγιστεί η είσοδός του. Προφανώς ο ιδιοκτήτης του αδιαφορεί παντελώς, παρότι τίθεται και θέμα κινδύνου για τη δημόσια υγεία. Το εν λόγω οίκημα δεν βρίσκεται σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή αλλά στην «καρδιά» της πόλης, σε ένα σημείο άκρως πολυσύχναστο. Θα πρέπει άμεσα να υπάρξει παρέμβαση είτε από τον ιδιοκτήτη, είτε από τις αρχές προτού συμβούν τα χειρότερα.

Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass