ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕ ΔΑΣΟΣ

Επιχείρηση διάσωσης υλοτόμου στην Κουτσουπιά

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2016 8:45

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης υλοτόμου, ο οποίος καταπλακώθηκε από δέντρο την ώρα που το έκοβε, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε δασική τοποθεσία πάνω από τον παραλιακό οικισμό της Κουτσουπιάς του Δήμου Αγιάς.

Πρόκειται για τη διάσωση του 45χρονου Θωμά Τσιτσιλιάγκου του Νικολάου, από τα Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών, προέδρου του Αγροτικού Δασικού Συνεταιρισμού Κουτσουπιάς, που διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με σπασμένο πόδι και άλλα ελαφρά τραύματα που αντιμετωπίστηκαν από το εφημερεύον προσωπικό.

Άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς με επικεφαλής τον διοικητή αυτού κ. Γεώργιο Γκανούρη και με τη συνδρομή ανδρών της 8ης ΕΜΑΚ με επικεφαλής τον διοικητή τους κ. Λάμπρο Κίτσιο, διασωστών του ΕΚΑΒ, ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς με επικεφαλής τον διοικητή τους κ. Βασίλειο Βλαχογιάννη και υπαλλήλων του Δασαρχείου Λάρισας, κατάφεραν, σε μια ιδιαιτέρως δύσβατη περιοχή, μετά από τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 π.μ. και ολοκληρώθηκε στη 1 το μεσημέρι, να εντοπίσουν τον άτυχο άνδρα, να τον ανασύρουν κάτω από το πεσμένο δέντρο και να τον μεταφέρουν στα χέρια με φορείο και μέσα από κακοτράχαλα μονοπάτια στον κοντινότερο δρόμο όπου περίμενε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τον τραυματισμένο υλοτόμο είχε αντιληφθεί νωρίτερα, και είχε ειδοποιήσει τις αρχές, αγρότης που βρισκόταν σε κτήμα του στην εν λόγω περιοχή, ο οποίος τον άκουσε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Νίκος Γουργιώτης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass