«ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ» ΣΕ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

Νεκρός 37χρονος μοτοσικλετιστής

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2016 8:30

Ενας ακόμη νέος άνθρωπος θυσιάσθηκε στους δρόμους. Πρόκειται για τον 37χρονο Λαρισαίο Ανδρέα Σπ. Μουτσάνα που έχασε τη ζωή του στις 9 το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 7ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος αντιπροσωπειών αυτοκινήτων, δίπλα από πρατήριο υγρών καυσίμων.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, αφού η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 37χρονος, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, άγνωστο πώς, «καρφώθηκε» σε προπορευόμενο αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος Λαρισαίος. Με τα δύο οχήματα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., να κινούνται στο ίδιο ρεύμα, προς Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος πήγαινε προς τους Γόννους και ο 53χρονος προς το Κουλούρι.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ο 37χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ όλα έγιναν τόσο γρήγορα αφού, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε.τ.Δ.», ούτε ο οδηγός του αγροτικού ούτε και οι διερχόμενοι οδηγοί, καθώς λόγω της ημέρας η κυκλοφορία ήταν αυξημένη, μπορούσαν να εξηγήσουν πώς συνέβη το δυστύχημα.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας, πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά για τον άτυχο 37χρονο, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Να σημειωθεί πως το προχθεσινό, ήταν το δεύτερο τροχαίο, πάλι με μοτοσικλετιστή. Αφού την περασμένη Πέμπτη – σε τροχαίο ατύχημα έξω από τον Αμπελώνα - από τη σύγκρουση Ι.Χ. και μοτοσικλέτας τραυματίσθηκε σοβαρά 32χρονος Λαρισαίος ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass