Επισκέφθηκαν Βελίκα και προνοιακές δομές

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2016 8:30

Τη Βελίκα και τις υπηρεσίες της Trekking Hellas Ανατολικής Θεσσαλίας, επέλεξε δωδεκαμελής ομάδα εκδρομέων - Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.), συνοδευόμενοι από εθελοντές της Οργάνωσης “Alter Et Go”, από το Περπινιάν της Γαλλίας, προκειμένου να απολαύσουν ξένοιαστες διακοπές και πλήθος δραστηριοτήτων εναλλακτικού τουρισμού στα παράλια του Κισσάβου.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής τους στον Νομό, προσκλήθηκαν φορείς και σύλλογοι της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Α.μεΑ., σε συνάντηση γνωριμίας, που πραγματοποιήθηκε στο «Σπιτάκι». Οι συμμετέχοντες, σε οικεία, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρία και πληροφορίες, αναφορικά με λειτουργικά ζητήματα των φορέων που εκπροσωπούσαν και γενικότερα θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία στις δύο χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκ μέρους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, έλαβαν μέρος στη συνάντηση, η πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Θ., κ. Δήμητρα Ριζούλη, καθώς και ο αναπληρωτής της Ν. Πουτσιάκας.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 10 Αυγούστου και κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, η δωδεκαμελής ομάδα, συνοδευόμενη από τον Ν. Ντάγκα - της Trekking Hellas και τη μεταφράστρια της αποστολής Π. Σάρρου, επισκέφτηκαν τις Δομές Αμπελώνα και Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κ.Κ.Π.Π.Θ. και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με περιθαλπόμενους και εργαζόμενους, καθώς και να ξεναγηθούν στους χώρους και τις υπηρεσίες κλειστής και ανοιχτής περίθαλψης που παρέχουν οι δύο Δομές.

Στη διάρκεια των συναντήσεων το κλίμα ήταν ευχάριστο και φιλικό και όλοι συμμετείχαν με κέφι και ενδιαφέρον στις δραστηριότητες που περιλαμβάνονταν σ’ αυτές, ενώ οι Γάλλοι προσκεκλημένοι, δήλωσαν πως, επιστρέφουν στην πατρίδα τους αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από τη χώρα και ιδιαίτερα από τον νομό, καθώς και από την ποιότητα των υπηρεσιών των ελληνικών δημόσιων φορέων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass