ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ανέδειξαν τοπικά προϊόντα

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2016 10:24

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε") Του Αχ. Μπακαλέξη

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος επαρχίας Φαρσάλων στο πλαίσιο στήριξης και προβολής των τοπικά παραγομένων προϊόντων έλαβε μέρος με περίπτερο στο παζάρι των Φαρσάλων.

Στο περίπτερο συμμετείχαν παραγωγοί της περιοχής και παρουσίασαν τα προϊόντα τους, με τη στήριξη του εμπορικού επιχειρηματικού συλλόγου.

Στόχος της διοίκησης του συλλόγου ήταν να αναδειχθούν και να προωθηθούν τα τοπικά προϊόντα, ώστε να μετατραπούν σε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τον τόπο.

Στην εμποροπανήγυρη των Φαρσάλων συμμετείχαν και οι βιβλιοπώλες της πόλης, για πρώτη φορά, κατόπιν προτροπής του δημάρχου Φαρσάλων κ. Αρη Καραχάλιου, με σκοπό οι επισκέπτες να εξοικειωθούν με τα βιβλία αγοράζοντάς τα, γιατί αυτά είναι πηγή πολιτισμού και γνώσεων.

Ακόμη εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του συλλόγου "Ντόπιων ο Ενιπέας" που συμμετείχε με περίπτερο στην εμποροπανήγυρη της πόλης. Στόχος του συλλόγου η προβολή του πολιτισμού του τόπου και η προβολή του συλλόγου και των δραστηριοτήτων του. Όπως αναφέρθηκε από την εκπρόσωπο του συλλόγου, τη φετινή χρονιά πέρα από τη γενική προβολή του συλλόγου θα γίνει προσπάθεια προώθησης του cd του συλλόγου με ανέκδοτα τραγούδια του τόπου μας τα οποία ακούγονται από τη χορωδία του συλλόγου με συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass