ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΒΟΥΝΑΙΝΩΝ

Στα Φάρσαλα το Γαβούστημα των Καππαδοκών το 2017

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2016 11:49

Αυλαία χθες για την 18η πανελλήνια Σύναξη Καππαδοκών που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο τριήμερο στα Βούναινα από τον τοπικό Σύλλογο «Η καθ’ ημάς Ανατολή», με τον πρόεδρο Ηλία Αθαναηλίδη να παραδίδει το λάβαρο της Ομοσπονδίας στην πρόεδρο του Μικρασιατικού Συλλόγου επαρχίας Φαρσάλων Βάσω Κοντοπούλου, καθώς τα Φάρσαλα θα είναι η πόλη που θα διοργανώσουν το Γαβούστημα 2017.

Η 18η πανελλήνια Σύναξη Καππαδοκών έκλεισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Καταρχήν πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Βουναίνων πανηγυρική θεία λειτουργία, χοροστατούντος του σεβ. μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεου, στην οποία εκκλησιάστηκε το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και οι πρόεδροι των Συλλόγων που παρέμειναν μέχρι τη λήξη των εκδηλώσεων. Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου, παρουσία του μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεου, του βουλευτή Μάξ. Χαρακόπουλου, του προέδρου του Τ.Σ. Βουναίνων Ιωακείμ Μερτζανίδη, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Καππαδοκών «Η καθ’ ημάς Ανατολή», Ηλία Αθαναηλίδη να ευχαριστεί όλους όσοι συνεισέφεραν στην επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων. Εν συνεχεία υπεβλήθησαν υποψηφιότητες για τη διοργάνωση της πανελλήνιας σύναξης του 2017, με τον Σύλλογο της επαρχίας Φαρσάλων, τον Σύλλογο Φίλων Περιβάλλοντος Βαραγκιανών νομού Ηρακλείου Κρήτης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξηροχωρίου Θεσσαλονίκης να θέτουν υποψηφιότητα. Τελικά η υποψηφιότητα του Ξηροχωρίου απεσύρθη, ακολούθησε ψηφοφορία μεταξύ των Φαρσάλων και του Ηρακλείου, με τα πρώτα να κυριαρχούν έναντι των νησιωτών με ψήφους 14-8.

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass