Στο δημαρχείο Κύπριοι πρόσκοποι

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2016 13:30

Τριανταπέντε πρόσκοποι από το 253ο Σύστημα Προσκόπων Λεμεσού, που επισκέπτονται την περιοχή της Λάρισας, επισκέφθηκαν το δημαρχείο της πόλης.

Η αποστολή των προσκόπων βρίσκεται στη Λάρισα, στο πλαίσιο ανταλλαγών με το 4ο Σύστημα Δασοπροσκόπων και του 5ου Συστήματος Λάρισας.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, καλωσόρισε τους Κύπριους προσκόπους στη Λάρισα, τους μίλησε επιγραμματικά για την ιστορία και τη δυναμική της πόλης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανάγκη ενίσχυσης της κοινωνικής αλληλεγγύης και στον ιδιαίτερο και σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο προσκοπισμός σε αυτό τον τομέα.

Οι πρόσκοποι φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής, ενώ το πρόγραμμα της εβδομαδιαίας παραμονής τους στη Λάρισα, περιλαμβάνει επισκέψεις στο Αρχαίο Θέατρο, το Διαχρονικό και το Λαογραφικό Μουσείο, στην Αγιά Παρασκευή Τεμπών, την Καλλιπεύκη, τα Μετέωρα κ.α

Ο αρχηγός της αποστολής του Συστήματος Προσκόπων Λεμεσού κ. Φίλιππος Αντωνίου ευχαρίστησε το δήμαρχο Λαρισαίων για την υποδοχή και τη φιλοξενία, ενώ τους Κύπριους προσκόπους, συνόδευε και ο αρχηγός του 5ου Συστήματος Προσκόπων Λάρισας κ. Γιώργος Ζορτός.

.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass