ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ

Βολές κατά της δημοτικής αρχής

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2016 10:02

Επιστολή προς τη δημοτική αρχή Λάρισας απέστειλε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Λάρισας Γιάννης Μότσιος σχετικά με τις θέσεις φορτοεκφόρτωσης στην Κύπρου και στη Βενιζέλου.

Στην επιστολή του προς τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας αναφέρει ότι «κατά την ανακατασκευή των πεζοδρόμων Κύπρου - Βενιζέλου κατασκευάστηκαν ειδικές ράμπες για τις ανάγκες φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων των καταστημάτων.

Επί χρόνια τώρα με την ανοχή – συνενοχή της υπηρεσίας σας συγκεκριμένα άτομα τα έχουν μετατρέψει σε μόνιμο χώρο στάθμευσης και άλλοι τα έχουν απαξιώσει τοποθετώντας πινακίδες κ.λπ. Αποτέλεσμα και απόρροια αυτής της κατάστασης είναι η φορτοεκφόρτωση να γίνεται στις εισόδους των πεζοδρόμων πλέον, το φράξιμο των οποίων απαγορεύεται αυστηρώς οδηγώντας στην απαξίωση τους, ενώ οι κίνδυνοι ελλοχεύουν για χάρη κάποιων παρανομούντων μόνιμα με ανοχή της υπηρεσίας σας (Παροικούντες εν Ιερουσαλήμ εγώ και άλλοι συνάδελφοί μου το γνωρίζουμε άριστα το θέμα).

Κύριε προϊστάμενε, σας απέστειλα δύο επιστολές, ουδέν επράξατε μέχρι σήμερα, σας επισημαίνω ότι είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ με κάθε τρόπο για την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου ως έχω υποχρέωση, αλλά εσείς είστε ο καθ’ ύλην αρμόδιος πράττοντας το καθήκον σας να πατάξετε τους παράνομους.

Και tempore dato αντιδήμαρχε Μαβίδη, σε εγκαλώ για άλλη μια φορά ότι έχεις συνταχτεί με τα συμφέροντα υπότροπων παρανομούντων εις βάρος της λειτουργίας της ασφάλειας των πεζοδρόμων.

Προσπάθησα και προσπαθώ χρόνια τώρα ως πρόεδρος του Συλλόγου για την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου και των πεζοδρόμων και αντί να παίρνω τα εύσημα εισπράττω παρατηρήσεις.

Ο παράνομοι - παρανομούντες βασιλεύουν ανενόχλητοι και το γνωρίζετε καλύτερα από μένα, δικό σας καθήκον και υποχρέωση είναι κ. προϊστάμενε η έννομος τάξη και η ασφαλής λειτουργία των πεζοδρόμων.

Καμία φορά δεν βρήκα το δίκαιο από την υπηρεσία σας αν και προσπαθώ για το καλό της πόλης των Λαρισαίων, αλλά προφανώς κλίνετε προς τα συμφέροντα των παρανομούντων, δεν είναι τυχαία αυτή η κατάσταση κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass