ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

"Είμαστε κοντά στη Μυρτώ και στις ανάγκες της…"

* Προσφέρθηκε οικονομική βοήθεια στην οικογένειά της

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2016 11:03

Εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στη Μυρτώ, τη νεαρή κοπέλα που πριν τέσσερα χρόνια δέχθηκε επίθεση από αλλοδαπό άντρα στην Πάρο

και τα τραύματά της την έχουν αφήσει καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία της, σε αίθουσα του ξενοδοχείου "Ιμπέριαλ" Λάρισας.

Οι διοργανωτές, με βασικό τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο Λάρισας, αφιέρωσαν την εκδήλωση στο πρόσωπο της Μυρτώς, ως έμπρακτη συμπαράσταση στο δράμα αυτής και της οικογένειάς της, ενώ παράλληλα πρόσφεραν οικονομική ενίσχυση, που συγκεντρώθηκε από πολίτες όλης της χώρας, μετά από πρωτοβουλία πατριωτικών συνδέσμων ανά την Ελλάδα.

Σε χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Λάρισας, κ. Στ. Χάμος, αναφέρθηκε στο σκεπτικό της εκδήλωσης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι: "Είμαστε στο πλευρό κάθε Έλληνα που έχει ανάγκη…" και τονίζοντας ότι μέλη του Συνδέσμου επισκέπτονται συχνά τη Μυρτώ, που βρίσκεται σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα, το οποίο "…προς τιμήν του", όπως δήλωσε, "προσφέρει δωρεάν τα νοσήλιά της".

Ποίημα γραμμένο για τη Μυρτώ, από τον Έλληνα ποιητή Θεόδωρο Σαντά, απήγγειλε στην εκδήλωση ο γνωστός ηθοποιός κ. Κώστας Πρέκας, προκαλώντας τόσο στην οικογένειά της όσο και στους παρευρισκόμενους, συγκίνηση, ενώ δήλωσε σε χαιρετισμό του, ότι βρίσκεται στο πλάι τους και ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση που του έγινε να παρευρεθεί και να μιλήσει.

Στην εκδήλωση ήταν η μητέρα της Μυρτώς, κ. Μαίρη Κοτρώτσιου, η γιαγιά της Ελένη και η θεία της, ενώ παρευρέθηκαν εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λάρισας, και εκπρόσωποι των εξής διοργανωτών φορέων: Ιερός Λόχος 2012, Δεσμοί Ελλήνων (Θεσσαλονίκης), Κίνημα Ελληνικής Επαναφοράς, Περιοδικό "Αφύπνιση" Λάρισας, εφημερίδα "Ελεύθερη ώρα", και Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Λάρισας.

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass