ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ «Η ΕΛΠΙΔΑ»

Βραβεύσεις αιμοδοτών στον Αμπελώνα

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2015 15:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:42

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα, Φωτ.: Θάνος Λάκης

 

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι καθιερωμένες και από το καταστατικό προβλεπόμενες εκδηλώσεις του  Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» για την τοπική ημέρα γιορτής και τιμής των αιμοδοτών του.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τον ομαδικό εκκλησιασμό των αιμοδοτών στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με επιμνημόσυνη δέηση για τους θανόντες αιμοδότες και  αρτοκλασία υπέρ υγείας των εν ζωή αιμοδοτών.

Στη συνέχεια στην αίθουσα του πρώην δημαρχείου ο πρόεδρος της «Ελπίδας» κ. Απ. Παπαϊωάννου παρουσίασε τα πεπραγμένα του συλλόγου από το ξεκίνημα της αιμοδοσίας στον Αμπελώνα το 1991 μέχρι σήμερα και τον οικονομικό απολογισμό της τελευταίας διετίας 2013-2014.

Χαιρετισμούς με ευχαριστίες προς τον σύλλογο και τους αιμοδότες για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και το πολύ σπουδαίο έργο, που επιτελούν με ευχές για καλή υγεία και καλύτερη συνέχεια στο μέλλον απηύθυναν:

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος,  προϊστάμενος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πατήρ Νεκτάριος Φωκίδης, εκ μέρους του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο οποίος και έδωσε την υπόσχεση- διαβεβαίωση, ότι θα στηρίξει το σύλλογο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος εκ μέρους του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και ο προϊστάμενος του κέντρου αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας κ. Γιάννης Βλάνδος, ο οποίος μετέφερε τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες της διευθύντριας κ. Μαίρης Χατζητάκη και όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του κέντρου αιμοδοσίας στον κάθε αιμοδότη προσωπικά και στο σύλλογο  γενικά για την προσφορά τους και το πολύ σπουδαίο έργο τους.

Ακολούθως βραβεύτηκαν με το ειδικό δίπλωμα τιμής του συλλόγου εξήντα αιμοδότες, που ξεκίνησαν να δίνουν αίμα στο σύλλογο  τη διετία 2013-2014, από τους οποίους οι τέσσερις  ήταν κάτω των 25 ετών και άλλοι πέντε αιμοδότες  που συμπλήρωσαν πάνω από 40 αιμοδοσίες οι 4 και 56 ο πέμπτος.

Στη συνέχεια ο σύλλογος τίμησε με το ειδικό ευχαριστήριο του συλλόγου δέκα δωρητές και χορηγούς του, που στη διετία 2013-2014 ενίσχυσαν το σύλλογο με διάφορα ποσά, άνω των 100 ευρώ.   

Στη Γ.Σ. που ακολούθησε εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα και τα οικονομικά του συλλόγου για τη διετία 2013-2014, απαλλάχθηκε το Δ.Σ. από κάθε ευθύνη και επειδή δεν υπήρχαν άλλες υποψηφιότητες, ομόφωνα ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη των μελών στα όργανα διοίκησης του συλλόγου και για τη νέα διετία 2015-2016.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους παραπάνω ο ιερέας π. Γεώργιος Χαρισούλης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου Τυρνάβου κ. Ρούλα Σουρλαντζή, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Χρυσοβέργης, η πρώην  δήμαρχος  και νυν δημοτική σύμβουλος κ. Αναστασία Ψύρρα, οι δημοτικοί σύμβουλοι. κ.  Γιώργος Κουτσοδήμος, Αστέριος Ροντούλης, και Θόδωρος Λάππας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Αναστασία Νταλαμπέκα, ο διευθυντής του 1ου δημοτικού συμβουλίου Αμπελώνα κ. Χρήστος Γκόλτσιος και οι πρόεδροι των συλλόγων ατόμων τρίτης ηλικίας Κ.Α.Π.Η. Αμπελώνα κ. Γιάννης Κουτσοδήμος και  πρώην Κ.Α.Π.Η. Δελερίων κ. Γιάννης Ζεστός, όλα τα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε. του συλλόγου και πάρα πολλοί αιμοδότες και φίλοι της αιμοδοσίας του Αμπελώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass