ΣΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Βασίλεψαν» οι αιμοδότες της Φαλάνης

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2015 15:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:42

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ  (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Παρουσία  πολλών μελών, αλλά και εκπροσώπων  των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου αιμοδοτών Φαλάνης.

 Στον χαιρετισμό της η  πρόεδρος του συλλόγου κ. Ειρήνη Μάνη  αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους  αναφέρθηκε στην  σημαντική προσπάθεια που κάνει, ο σύλλογος, χρόνια τώρα, ανιδιοτελώς,  και στην προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπο. Συνεχίζοντας η κ.  Ειρήνη Μάνη  τόνισε επίσης: « Είκοσι δύο χρόνια πέρασαν από την ίδρυση του συλλόγου. Ο σύλλογος μας προσπαθεί στο βαθμό που μπορεί να προσφέρει ώστε κάποιοι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη από αίμα να ζουν με αξιοπρέπεια .Βοηθάμε δίνοντας λύση σε ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας. H Εθελοντική  Αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης  φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας  της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές. Είναι η σοφή διαχείριση του περισσεύματος της ψυχής και αφορά πράξεις και όχι λόγια! Ο εθελοντισμός είναι ο δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας, Και να θυμόμαστε πάντα ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, υποψήφιοι δέκτες είμαστε όλοι.

Την εκδήλωση  ευλόγησε ο προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης π. Βασίλειος  Σταύρου ενώ παραβρέθηκαν ο βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτική του Δήμου Λαρισαίων Δημήτριος Δεληγιάννης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ και δημοτικός σύμβουλος κ. Νέστορας  Αντωνίου. ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας  Φαλάνης κ. Βασίλης Σιούμκας, η αντιπρόεδρος  κ. Μαρία Καλαϊτζή – Χώτου, ο τοπικός  σύμβουλος κ. Μενέλαος Καρυώτης,  ο τέως δήμαρχος  Γιάννουλης – Φαλάνης κ.  Δημήτρης Αλατάς, ο τέως πρόεδρος της Τ.Κ. Φαλάνης  κ. Κώστας Λυγούρας, η ιατρός της του Αγροτικού περιφερειακού ιατρείου κ. Βιλική Κυριακοπούλου, ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου κ. Νίκος Κολοβός και η πρώην πρόεδρος του συλλόγου κ. Δήμητρα Κυρίτση

Οι πρόεδροι των  ποδοσφαιρικών ομάδων Φαλανιακού, Σμόλικα  και Δασοχωρίου κ.  Α. Καρακίτσιος, Σάκης Δώτας και Ανδρέας Κουκουλιόπουλος κ.α.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass