ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Δημιουργικό εργαστήρι από τους «Ενεργούς Πολίτες»

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2016 14:23

Την έναρξη του δημιουργικού εργαστηρίου ανήγγειλαν οι «Ενεργοί Πολίτες» Λάρισας και ζητούν τη συμμετοχή και άλλων πολιτών για την προετοιμασία χριστουγεννιάτικων κατασκευών και στολιδιών.

"Τα χειροτεχνήματα αποτέλεσμα πειραματισμού με διάφορα φυσικά ή ανακυκλώσιμα υλικά θα τα εκθέσουμε, σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωσή τους, στο χριστουγεννιάτικο ανταλλακτικό παζάρι με σκοπό την ανταλλαγή τους με τρόφιμα μακράς διάρκειας. Μια εκ των πολλών δράσεων μας, που σκοπό έχει να ενισχύσει το Δωρητήριο τροφίμων των «Ενεργών Πολιτών» Λάρισας. Με την ευκαιρία να μάθουμε ή να διδάξουμε στη δημιουργική ομάδα μας κάτι καινούριο, βοηθάμε παράλληλα και τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας".

Υπεύθυνη του καλλιτεχνικού εργαστηρίου, που θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη από τις 4 - 6 μ.μ. είναι η κ. Κορίνα Βασιλοπούλου και για δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της Στέγης Αλληλεγγύης( Παναγούλη 37) στα τηλέφωνα 24130-11972 και 6955-949465. Οι ώρες λειτουργίας της Στέγης, Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 1 μ.μ. και τα απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής 6 μ.μ. – 9 μ.μ. Το καινούριο site είναι www.energw.gr και χρειάζεται νέα εγγραφή καθώς οι παλιές δεν ισχύουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass