ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ…

Παλλαρισαϊκή ακάματη συντροφιά συνταξιούχων

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2016 11:39

Μια ομάδα συνταξιούχων δασκάλων της Λάρισας, με στόχο να συσφίξουν τις σχέσεις τους, ξεκινούν να δραστηριοποιούνται οργανώνοντας δράσεις κοινού ενδιαφέροντος.

Την ονόμασαν «Παλλαρισαϊκή ακάματη συντροφιά συνταξιούχων εκπαιδευτικών» και ήδη οργάνωσαν την πρώτη δράση τους, που είναι εξόρμηση στη Μακρινίτσα και στην Πορταριά, για να συναντήσουν αντίστοιχα άλλους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς και να ενισχύσουν την ομάδα τους. Αναφέρουν ότι στοχεύουν για αρχή σε μικρές κοντινές εξορμήσεις σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας και σε όμορους νομούς αυτής (Πιερία…κ.α.), τόσο για ψυχαγωγία τους, όσο και για γνωριμία και ανάπτυξη σχέσεων με άλλους συνταξιούχους δασκάλους αντίστοιχα σε κάθε νομό.

Όπως τόνισε ο κ. Σιμεωνίδης, ένας εκ της ομάδας: «Σε πρώτη φάση το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, θα αναχωρήσουμε στις 9 το πρωί, από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, με προορισμό τη Μακρινίτσα και την Πορταριά, όπου θα μας περιμένουν Βολιώτες συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί για να μας ξεναγήσουν και να περάσουμε μαζί ευχάριστες ώρες.

Οι εξορμήσεις μας θα πραγματοποιούνται το πρώτο Σάββατο ή Κυριακή, κάθε μήνα, ανάλογα ποια μέρα μας εξυπηρετεί να οργανώσουμε καλύτερα τη δράση μας.

Ξεκινήσαμε να διαμορφώνουμε πρόγραμμα εξορμήσεων-συναντήσεων, που θα διαρκέσει μέχρι και τον Ιούνιο του 2017.

Όσοι συνάδελφοι και φίλοι επιθυμούν να μας ακολουθήσουν και να ενταχθούν στη συντροφιά μας μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητές μας. Μπορούν να το δηλώσουν τηλεφωνικά στα εξής μέλη της ομάδας μας: Θεόφιλο Σιμεωνίδη: 23520-44145 ή 6976-926346, στον Νίκο Βαλσαμόπουλο: 2410 284243 ή 6979- 445454 και στον Στέλιο Σακελλαρίου: 2410 -625785 ή 6944- 931580».

Οι περισσότεροι της παρέας είναι απόφοιτοι της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας.

Λ.Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass