ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συγκέντρωση συνταξιούχων στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2016 10:45
Στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση των συνταξιούχων στον Τύρναβο Στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση των συνταξιούχων στον Τύρναβο

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)/ Του Κώστα Τσόλα

Ενημερωτική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ΚΑΠΗ Τυρνάβου με πρωτοβουλία των Σωματείων Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου και περιχώρων και ΙΚΑ Τυρνάβου και περιχώρων.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των μελών και των συνταξιούχων γενικότερα της περιοχής καθώς και κάλεσμα συμμετοχής στο Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας την ερχόμενη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Ομιλητές ήταν ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Θανάσης Φτεργιώτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΙΚΑ Λάρισας κ. Θανάσης Κουμαντζέλης και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας ΟΑΕΕ κ. Βαγγέλης Κακαγιάννης.

Στις παρεμβάσεις τους οι ομιλητές σε έντονο τόνο τόνισαν ότι δεν θα ζήσουν με την ανεργία και τη φτώχεια και ζήτησαν να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο για τις ανάγκες τους.

Κατήγγειλαν τις μειώσεις μισθών, συντάξεων, του εισοδήματος των μικρών αγροτών και επαγγελματιών, την άγρια, όπως είπαν «φοροληστεία του λαού», την εμπορευματοποίηση της υγείας και της παιδείας, τις ανατροπές των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. «Και όλα αυτά για χάρη των κερδών μιας χούφτας επιχειρηματικών ομίλων. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του εκμεταλλευτικού συστήματος που ζούμε και των πολιτικών στήριξής τους».

Στη συνέχεια οι ομιλητές αναφέρθηκαν εκτενώς στα αιτήματά τους προς την κυβέρνηση και κάλεσαν όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους να δώσουν μαζικό παρών στην πανθεσσαλική συγκέντρωση της ερχόμενης Τετάρτης στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Τέλος όπως έγινε γνωστό ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Τυρνάβου την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου έχει ναυλώσει λεωφορείο ώστε οι συνταξιούχοι του Τυρνάβου να μεταφερθούν δωρεάν στο συλλαλητήριο της Λάρισας. Η αναχώρηση θα γίνει στις 6 το απόγευμα από την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass