ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΟ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Αθώος ο Δημήτρης Παπαποστόλου

Δημοσίευση: 01 Νοε 2016 8:58

Αθώο έκρινε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων/νος Κούμας», Δημήτρη Παπαποστόλου, που κατηγορείτο για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η υπόθεση αφορούσε σε μήνυση εις βάρους του κ. Παπαστόλου από πρώην διευθύντρια του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας για συκοφαντική δυσφήμηση με αφορμή ένα έγγραφο που απέστειλε ο κατηγορούμενος κατά το παρελθόν, με την ιδιότητα του προέδρου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λάρισας και με το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, ζήτησε να λάβει στοιχεία συναδέλφων για παροχή βοήθειας.

Στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας βρέθηκαν συνδικαλιστές για ηθική συμπαράσταση προς τον κ. Παπαποστόλου. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της ΔΟΕ κ. Αθανάσιος Κικινής και το μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ κ. Δημήτριος Μπράτης (καθώς ο κ. Παπαστόπουλου παράλληλα είναι και πρόεδρος Νομ. Τμ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας).

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων/νος Κούμας» με ανακοίνωσή του «χαιρετίζει την απόφαση του Δικαστηρίου Λάρισας. Ο Σύλλογός μας στη μακρόχρονη διαδρομή του στόχο είχε και έχει πάντα την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, την προώθηση των εκπαιδευτικών σκοπών, τη συνοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass