ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΗΡΑΓΓΩΝ

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στα Τέμπη

Δημοσίευση: 01 Νοε 2016 11:37
Φωτό αρχείου Φωτό αρχείου

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)/ Του Κώστα Τσόλα

Στην κοιλάδα των Τεμπών αναμένεται να τοποθετηθεί και εγκατασταθεί μόνιμα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενόψει της παράδοσης και πλήρους λειτουργίας το επόμενο διάστημα (μέσα στο 2017) των σηράγγων των Τεμπών, από τα τελευταία τμήματα του αυτοκινητόδρομου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η εγκατάσταση του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει ήδη αποφασιστεί και επίκειται στους πρώτους μήνες του χρόνου, πιθανότατα τον Μάρτιο του 2017. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει ακόμη εκδοθεί, άλλωστε είναι ίσως νωρίς και πρέπει πρώτα να διευθετηθούν πρακτικά ζητήματα της εγκατάστασης του κλιμακίου. Ένα από αυτά είναι η έδρα του, δηλαδή σε ποιο χώρο θα εγκατασταθούν οι υπηρεσίες του κλιμακίου. Απαιτείται χώρος που να βρίσκεται στην Κοιλάδα των Τεμπών, να είναι σύγχρονος ως κτίριο και να ικανοποιεί τις ανάγκες λειτουργίας του. Σκοπός του κλιμακίου της Πυροσβεστικής όπως συμβαίνει και σε άλλους αυτοκινητοδρόμους όπου διαθέτουν μεγάλες σήραγγες, η προστασία και επέμβαση ανά πάσα στιγμή, αν χρειαστεί σε κάποια δύσκολη περίπτωση. Η αναμενόμενη τοποθέτηση του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πέρα από την προστασία και ασφάλεια των διερχόμενων τις σήραγγες των Τεμπών και τον Αυτοκινητόδρομο, δημιουργούν επίσης ασφάλεια και στους δημότες του Δήμου Τεμπών καθώς στην περιοχή θα υπάρχει κλιμάκιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας σε 24ώρη βάση για κάθε ενδεχόμενο αίτημα που χρόνια τώρα θέτει ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass