ΛΗΞΑΝ ΘΕΩΡΕΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΘΟΥ ΣΑΡΡΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας επιπλήττει την Αγγέλα Βαγενά

Δημοσίευση: 08 Νοε 2016 10:27

Πολύωρη, με εξάρσεις κατά διαστήματα και υπό την παρουσία αρκετών μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η έκτακτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζήσης Καπράνας και συζητήθηκαν οι περιπτώσεις τριών μελών του κόμματος και συγκεκριμένα του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής, Μάνθου Σαρρή, της πρώην υποδιοικήτριας της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Αγγέλας Βαγενά και του Τυρναβίτη, Μάριου Ρίζου ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη δημοτική ομάδα του δημάρχου Τυρνάβου, Παναγιώτη Σαρχώση.

Μετά από μακρά συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας κάποιες στιγμές οι τόνοι ανέβηκαν, η Νομαρχιακή Επιτροπή αποφάσισε να επιβάλει την ποινή της επίπληξης στην κα Βαγενά, με αφορμή όσα υποστήριξε στην πρόσφατη συνέντευξή της στην «Ελευθερία», τόσο σχετικά με τον διοικητή της ΥΠΕ, Νέστορα Αντωνίου, όσο και με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τη στάση της απέναντι στον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή θεωρεί καταδικαστέα τη συμπεριφορά της Αγγέλας Βαγενά να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των απόψεών της χωρίς να ενημερωθεί νωρίτερα και της ζητήθηκε να εξηγήσει περαιτέρω τη στάση της σε συνεδρίαση της Γραμματείας της Ν.Ε. που θα πραγματοποιηθεί την τρέχουσα εβδομάδα.

Επισημαίνεται ότι είχε ζητηθεί η παρουσία της κας Βαγενά και στη συνεδρίαση της προηγούμενης Παρασκευής, χωρίς πάντως η ίδια να παραστεί. Είναι παράλληλα χαρακτηριστικό ότι για το θέμα όσων αναφέρει στη συνέντευξή της στην «Ε» έχει ενημερωθεί τόσο ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, όσο και ο τομέας οργανωτικού του κόμματος.

Αξίζει παράλληλα να επισημανθεί ότι κατά τη συζήτηση του θέματος της Αγγέλας Βαγενά, ακούστηκαν προτάσεις που ζητούσαν μέχρι και τη διαγραφή της πρώην υποδιοικήτριας της ΥΠΕ, κάποια μέλη της Νομαρχιακής την υποστήριξαν, ενώ δεν έλειψαν και οι αρνητικές αναφορές στην «Ελευθερία», επειδή … δημοσίευσε τη συγκεκριμένη συνέντευξη!

Σχετικά με το θέμα του Μάνθου Σαρρή, του πτυχίου του δηλαδή και της τοποθέτησής του ως Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λαρισαίων, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής έδωσε τις εξηγήσεις που του ζητήθηκαν, εξηγήσεις οι οποίες κρίθηκαν ικανοποιητικές από τα μέλη της επιτροπής, με αποτέλεσμα το θέμα του να θεωρείται λήξαν.

Εξελίξεις δεν προέκυψαν σχετικά με τον κ. Μάριο Ρίζο, ο οποίος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην επικείμενη συνεδρίαση της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass