ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΦΟΤΟΥ ΣΧΟΛΑΣΕ

Χτύπησε γυναίκα για να κλέψει την τσάντα

Δημοσίευση: 13 Νοε 2016 9:39
Φωτό αρχείου Φωτό αρχείου

Την τσάντα μιας γυναίκας έβαλε στο μάτι 31χρονος Λαρισαίος, που δεν δίστασε να τη χτυπήσει κιόλας, προκειμένου να κλέψει χρήματα.

Ο 31χρονος ακολουθούσε την 59χρονη από την ώρα που αυτή κλείδωσε το κατάστημα εστίασης που λειτουργεί στο κέντρο της Λάρισας.

Έτσι, στις 4.15’ χθες τα ξημερώματα και ενώ η 59χρονη κινείτο πεζή προς το σπίτι της, ο 31χρονος βρήκε την ευκαιρία και της επιτέθηκε στην οδό Μανδηλαρά. Χτυπώντας την ανυποψίαστη γυναίκα στα πόδια προκαλώντας της ελαφρές σωματικές βλάβες, κατάφερε να της αποσπάσει την τσάντα, που περιείχε τις εισπράξεις του καταστήματος περί τα 660 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα.

Η 59χρονη ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ αναζητώντας τον 31χρονο τον εντόπισαν στην οδό Μιαούλη να έχει μαζί του τα χρήματα ενώ λίγο νωρίτερα είχε πετάξει την τσάντα της 59χρονης. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν στη συνέχεια τον 31χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών. Στην 59χρονη παραδόθηκαν τα χρήματα αλλά και η τσάντα της, αφού ο 31χρονος υπέδειξε στην ΕΛ.ΑΣ. πού την είχε πετάξει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass