Έφυγε ο Ηλίας Χαδέλλης

Δημοσίευση: 19 Νοε 2016 22:00 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Νοε 2016 22:16

Αυτές τις ημέρες έφθασαν από την Αθήνα θλιβερά νέα. Ο παιδικός φίλος πολλών παλαιών Λαρισαίων Ηλίας Χαδέλλης το βράδυ της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου 2016 προδόθηκε από την καρδιά του. Τη Δευτέρα 21 του μηνός θα ψαλεί στη Γλυφάδα, όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του, η εξόδιος ακολουθία.

Ο Ηλίας Χαδέλλης γεννήθηκε στη Λάρισα. Ήταν γιος του γνωστού δημοσιογράφου Μιχαήλ Χαδέλλη, ο οποίος επί χρόνια είχε διατελέσει διευθυντής της εφημερίδας της Λάρισας «Ημερήσιος Κήρυξ». Τελείωσε το Λύκειο του Μπόκαρη και κατά τα μαθητικά του χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ιδιαιτέρως με το μπάσκετ. Υπήρξε παίκτης του θρυλικού «Αριστέα», ενός από τα πρώτα ερασιτεχνικά σωματεία καλαθόσφαιρας της Λάρισας, κατά την περίοδο 1954-1958. Στη συνέχεια φοίτησε στη Μαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και όταν τελείωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις λειτούργησε στην Αθήνα Φροντιστήριο Μαθηματικών. Μετά τον γάμο του με τη Στέφη Παππά ασχολήθηκε αποκλειστικά στην χρηματιστηριακή επιχείρηση του πεθερού του. Απέκτησε δύο τέκνα, τον Μιχάλη και την Αγγελική και τέσσερα εγγόνια.

Οι παλιοί συμμαθητές στο Λύκειο του Μπόκαρη και οι συμπαίκτες του στον Αριστέα θα τον θυμούμαστε πάντα για τη ζωντανή παρουσία του στις εφηβικές μας αταξίες...

Ν. Α. Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass