ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Φώτισε η Νίκαια…

* Ακούστηκαν μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2016 11:20

 

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που φώτισε χθες τη Νίκαια και προμήνυσε τον ερχομό των άγιων ημερών, αποτέλεσε γιορτή και μια ξεχωριστή στιγμή χαράς για τους πολίτες της.

Τα μηνύματα και οι ευχές των ανθρώπων που συνόδευσαν το γεγονός, επικεντρώθηκαν στην αλληλεγγύη και στην κοινωνική στήριξη, με πρώτο να δίνει ευχές τον δήμαρχο Κιλελέρ κ. Αθανάσιο Νασιακόπουλο.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια του δήμου να στηρίξει ευπαθείς ομάδες πολιτών, για να περάσουν όλοι οι πολίτες όμορφα Χριστούγεννα με γεμάτο το τραπέζι σε κάθε σπίτι, ενώ επισήμανε τη σημαντικότητα της δράσης που αναπτύσσουν φορείς του δήμου προς αυτή την κατεύθυνση και τέλος συγχάρηκε όλους όσοι, αυτές τις μέρες, δραστηριοποιούνται για να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους.

Ακολούθησε χαιρετισμός της προέδρου της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας κ. Βασιλικής Πιλάτου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη Φιλαρμονική του Δήμου Κιλελέρ, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Μπαλανίκα, από το Θεατρικό Εργαστήρι Νίκαιας Δήμου Κιλελέρ, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας, που παρουσίασαν Θεατρικό Αναλόγιο, υπό την καθοδήγηση του κ. Άκυ Μητσιούλη, την παιδική ορχήστρα της Μουσικής Σχολής Νίκαιας Δήμου Κιλελέρ, υπό τη διεύθυνση της Ευαγγελίας Ζαπίτη, την παιδική χορωδία και τη χορωδία - φυτώριο της Μουσικής Σχολής Νίκαιας Δήμου Κιλελέρ, υπό τη διεύθυνση της Εύης Τσιούκα.

Την παιδική ορχήστρα και τις χορωδίες συνόδευσαν οι μουσικοί: Νάντια Μιχαλούλη– πιάνο, Ειρήνη Τσερώνη– φλάουτο και η Στέλλα Τσιαρδάκα – βιολί. Εμφανίστηκε επίσης η χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κιλελέρ, σε συνεργασία με τη χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Λάρισας και τη χορωδία Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η Καθ’ ημάς Ανατολή», που απέδωσαν παραδοσιακά κάλαντα υπό τη διεύθυνση του κ. Αντώνη Μαρέτη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν λουκουμάδες σε όλους τους παρευρεθέντες.

Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλελέρ κ. Αχ. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αντ. Ρεντζιάς, Σ. Σωτηρίου, Κων. Φιλιππούλης, Κων. Χατζηκωνσταντίνου και Αχ. Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ρίζος Κομήτσας, Σπ. Καλέτσιος, Ευαγ. Μακρόπουλος, Ι. Μπακαλόπουλος, Τρ. Τσινούλης, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου, μέλη των διοικητικών συμβουλίων τους και πλήθος κόσμου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις οργανώνονται σε κάθε τοπική κοινότητα του Δήμου Κιλελέρ και ειδικότερα:

-Σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου: Στις 5.30 μ.μ. στην πλατεία Πλατυκάμπου θα εμφανιστούν χορωδίες σχολείων.

Στις 6.30 μ.μ. στη Γαλήνη θα εμφανιστεί η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου και στη γιορτή θα συμμετέχουν τοπικοί σύλλογοι. Και οι δύο αυτές εκδηλώσεις γίνονται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

-Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου: Στις 5.30 μ.μ. στο Ομορφοχώρι και στις 6.30 μ.μ. στο Μελισσοχώρι θα εμφανιστεί η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Κιλελέρ.

Στις 6.30 μ.μ. στη Χάλκη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χάλκης, οργανώνει το άναμμα του παραδοσιακού καραβιού, ενώ θα παρουσιαστούν κάλαντα, από τα τμήματα του συλλόγου με την επιμέλεια του Μουσικού Εργαστηρίου «Μελωδία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass